loN Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Witam ! Wiem ,że frajerom trzeba robić koło dupy i stwierdziłem ,iż muszę zrobić HaxMovie naszemu kochanemu Blancikowi czy też Blancislavv'owi ;D Proszę o to LINK : http://www.youtube.com/watch?v=XSSPUJUXGYU Pozdrowienia dla braci adminowskiej wykonujecie dobrą prace tutaj macie żywy dowód ; ]] Nie jest to idealne demko ,ale NICE Zapraszam do komentowania :DD Edited March 14, 2011 by loN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Pozdrowienia dla braci adminowskiej wykonujecie dobrą prace tutaj macie żywy dowód ; ]] To przeciez wiadome? BTW dobry film i ciekawe dlaczego z awki nie mogl ogarnac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 hahaha dobre, wielkie pozdro dla Bota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 JA wiedziałem że, na czitach grał. A bana dostanie?:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 On już dawno u nas na serwie dostał bana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 Panowie spokojnie ) Kolega "[bL]ancik" jest na Blacklisted.pl sprawę rozpatrzą ADMINI z tej właśnie strony ) Nie musicie mi dziękować ; ** Wiem ,że potrafie udupić frajera ) Blan[t] Zagram i ****!: wstydz sie wstydz Blan[t] Zagram i ****!: syLweeK MIX Cs-BimberS.pl: za co? ;p Blan[t] Zagram i ****!: za to ze grales ze mna Blan[t] Zagram i ****!: tak jak skomentowales to syLweeK MIX Cs-BimberS.pl: oj misiu daj spokoj Blan[t] Zagram i ****!: wyczyn chlopakow jest zajebisty Blan[t] Zagram i ****!: tylko zauwaz ze na demach hltv nie widac wh Blan[t] Zagram i ****!: i to jest fake :* Blan[t] Zagram i ****!: ale ja nie bede sie tlumaczyc bo nie ma z czego Blan[t] Zagram i ****!: syLweeK MIX Cs-BimberS.pl: no ja tam nie wiem bo sie nie znam syLweeK MIX Cs-BimberS.pl: ja grac nie umiem w csa Blan[t] Zagram i ****!: przyznaje Blan[t] Zagram i ****!: gralem na "niektorych" mixach na wh Blan[t] Zagram i ****!: ale napewno nie wczesniej Blan[t] Zagram i ****!: wiec dzieki bo myslalem ze ty przynajmniej nie masz pustego lba jak te 15-to latki ;] syLweeK MIX Cs-BimberS.pl: daj spokoj mowie Ci syLweeK MIX Cs-BimberS.pl: Blan[t] Zagram i ****!: ja nie mam pretensji Blan[t] Zagram i ****!: no to zobaczysz ze to przerobka Blan[t] Zagram i ****!: demo z hltv Ci wysle kiedys syLweeK MIX Cs-BimberS.pl: bardzo chętnie Blan[t] Zagram i ****!: i tam ni chuja nie widac nikogo przez sciany ;] Blan[t] Zagram i ****!: chyba ze w czasie ogladania dema Blan[t] Zagram i ****!: wlaczysz wh Blan[t] Zagram i ****!: nie musisz przepraszac Blan[t] Zagram i ****!: jak odzyskam konto swoje stare Blan[t] Zagram i ****!: steam Blan[t] Zagram i ****!: to im mordy opadna az do piet Blan[t] Zagram i ****!: zw Blan[t] Zagram i ****!: ide sie kompac syLweeK MIX Cs-BimberS.pl: spoko ;] o to piękna rozmowa BLANTA ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 Panowie i panie nowe demo ,lepszy edit lepiej skręcone dłuższe :DD http://www.youtube.com/watch?v=4g7knbw9leM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Hehe kozak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Jezu,pamiętam tego kolesia jak przycinał,nigdy nie mogłem go ogarnąć,a tu taka niespodzianka,no uff,zdziwiłem sie jak przeczytałem ten topic,dobrze,że już go pożegnaliśmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 A jeszcze gadal ze ja gram na wh ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Haha bot Nawet myślałem że może był czysty ale jednak okazał się zerem :down: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Każdy kto go zabił miał wh albo nie miał bani.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Cały Blancik hahahha,jezzzzu,czemu takie zerowce się rodzą w ogóle ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Gdybym grał tyle co on to Bym ogarniał tak jak on bez żadnego WH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts