Sl0N Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Witam ! Otóż dziś dostałem bana za nick :"sikora ssij mi wora" przyznaje, że admin miał powód dać mi bana, ale mógł najpierw zapytać czy "nie mógłbym zmienić nicku" lub coś w ten deseń. Admin pytany o to czemu dostałem bana odpowiada : " Dzieci neo tu nie grają" Admin, który dał mi bana to : Johny_Killer I dla wszystkich panów z the games, czy mógłbym prosić żeby przed podaniem komuś admina sprawdzić jego kompetencje i wiek. Dziękuje z góry pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~-aVe-~Sikorka<Lagger Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Witam, dostałem bana dzisiaj za ping. Mam mobilnego neta, dlatego mam wysoki ping. Innym graczom to nie przeszkadza zazwyczaj i normalnie mnie zabijają. Nie jestem jakimś pro graczem, widać to nawet po moim ranku. Gram na The Games od bardzo dawna. Proszę o odbanowanie. I przepraszam za obelgi, ale mnie poniosło i się zdenerwowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Witam !Otóż dziś dostałem bana za nick :"sikora ssij mi wora" przyznaje, że admin miał powód dać mi bana, ale mógł najpierw zapytać czy "nie mógłbym zmienić nicku" lub coś w ten deseń. Nikt nie będzie Ciebie prosić o takie rzeczy - grając na naszych serwerach automatycznie akceptujesz regulamin, a jak go nie przestrzegasz to dostajesz bana. Przykładowo: nikt nie będzie czitera prosił o to by wyłączył dopalacze... Zresztą bana dostałeś na zaledwie 4 godziny - więc nie ma co płakać. Admin pytany o to czemu dostałem bana odpowiada : " Dzieci neo tu nie grają" Trochę głupie pytanie. I dla wszystkich panów z the games, czy mógłbym prosić żeby przed podaniem komuś admina sprawdzić jego kompetencje i wiek. Prosić możesz, ale to niczego nie zmieni, bo każdy admin jest sprawdzany i każdy nasz admin jest kompetentny oraz odpowiedni wiekowo. ~Sikorka<Lagger;10958']Witam' date=' dostałem bana dzisiaj za ping. Mam mobilnego neta, dlatego mam wysoki ping. Innym graczom to nie przeszkadza zazwyczaj i normalnie mnie zabijają. Nie jestem jakimś pro graczem, widać to nawet po moim ranku. Gram na The Games od bardzo dawna. Proszę o odbanowanie. I przepraszam za obelgi, ale mnie poniosło i się zdenerwowałem.[/quote']Możesz mi wierzyć - 90% graczom z pewnością przeszkadzają twoje lagi. Ub nie będzie bo z tego co widzę wielokrotnie wchodziłeś na aktywnym banie. Edited March 17, 2011 by macias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Trochę stary temat ale dodam coś do siebie. Otóż co do Sikory to wiadome nie ma UB... Secend Slon, nikt mnie nie pytał za co dostałeś bana a reason "Dzieci neo tu nie grają" był do Sikora który dziesiąty raz wszedł na aktywnym banie i takie powody mu właśnie wlepiałem... A Twój genialny kolega to przeczytał i myślał że chodziło o Ciebie ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts