Duma Pomorza Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Jest to zdeczka smieszne dla mnie gdyz to TY ! karzac mi wrzucic ss w ogole nie wzioles tego pod uwage i tylko dlatego wlazlem na serwer i co ? jak wlazlem to czekam na admina. Zrobi ci to roznice czy poczekam w grze czy na spekcie ? i tak bys dal bana ze wlazlem. Wiec to kto sie nie wywiazal ze swojego obowiazku sprawdzenia mi ss. Przedluzasz mi bana zamist w ramach rekompensaty dac mi tego ub wkoncu za to ze musialem tyle czekac zebyscie napisali " ss czyste.." czekam na twoja odp FleeSzzUuu Edited March 19, 2011 by Duma Pomorza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 zgubiłeś jeszcze jednego zrobiłem Ci dwa razy po 3 ss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Pomorza Posted March 17, 2011 Author Report Share Posted March 17, 2011 zgubiłeś jeszcze jednego zrobiłem Ci dwa razy po 3 ss oj przepraszam , nie załadował sie widocznie wtedy ;d Prosze : http://img231.imageshack.us/i/snapshot0006a.png/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Pomorza Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 doczekam sie odpowiedzi czy wam sie nei chce tutaj zagladac.. dajecie ssy to przynajmniej wejdzcie na forum je sprawdzic -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 po 1 nie spamu po 2 nie rozkazuj po 3 czekaj na odpowiedz na forum a po 4 wszedłeś na aktywnym banie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Pomorza Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 czekam czekam sie doczekac nie moge, admin powinien chyba raczej brac za siebie odpowiedzialnosc co robi. Wiec dales mi bana za SSy je wrzucilem wiec sprawdz je, a dostajac bana powiedzialem przez mikro i napisalem na chatcie , admin za 20min wejdz na forum . Ostatnio przed tym postem dzis o 20:33 dodalem posta i nikt nie raczyl mi sprawdzic screenow. Wiec czekam na ub. Moze dacie wkoncu pograc w weekend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 To tak ss są czyste chętnie bym dał ub... Ale! Dostałeś 2 bana od flesza (Zdejm Ten Fartuch!) Za to, że wlazłeś na aktywnym banie więc teraz musisz poczekać cierpliwe na jego decyzj... I nie musisz nas poganiać ; ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Pomorza Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 ale jak czekam od 20:33 minal dzien godzina 15-16 i nic z tym nie robi? to postanowilem wejsc sprawdzic czy jest jakis admin lecz ten co mi dal 2x bana to nie wiedzialem ze nim jest.. wiec niewiem gadajcie albo dajecie ub albo wam sie nie chce i nara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Pomorza Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 bo ile mozna czekac na to.. widac dobre zorganizowane adminow na forum , zaraz 24h w ogole minie a wy nadal nicnie zrobiliscie.. Czekam na Odp... pewnie poczekam se na nia ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Jesteś kolejnym graczem, który sądzi, że My admini nie mamy co innego do roboty w swoim życiu, tylko gra w csa ... Screeny czyste, unban będzie jak Zdejm Ci go da, bo wszedłeś na aktywnym banie, więc nie koniecznie musi Cię odbanować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 A ja Ci powiem otwarcie że mam Cie w dupie za przeproszeniem, za takie zachowanie Dzięki, na razie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Pomorza Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 ja rozumiem ze jest wiele innych rzeczy niz cs , ale skoro wtedy admin był online w grze robiac mi ss, pisalem i mowilem zeby za 20min wlazl na forum ze wrzuce screeny . i nic. admin wlazl i napisal ze 1 ssa brak to dorzucilem bo widocznie na imageshacka sie nie zaladowalo to dorzucilem, wiec mogl po chwili wejsc i zajrzec i dac UB. Wiec jest weekend to tez dla odprezenia bym sobie po strzelal, to co z tym ub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 skoro wszedłeś na aktywnym banie to musisz poczekać na decyzję Flesza bo to On Ci dał bana i zdecyduje też czy dostaniesz UB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 no to dla odprężenia postrzelaj sobie z procy ! - postanowiłeś wejść na serwer żeby sprawdzić czy jest admin, wszedłeś mówisz ze nie wiedziałeś że jakiś jest to postanowiłeś grać dalej. bana przedłużam do 25.03.2011 !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Pomorza Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 jestes smieszny dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 jestes smieszny dla mnie A Ty *****olnięty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Pomorza Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 wy chyba w ogole nie wiecie ze po daniu graczowi ssy nalezy ich sprawdzic.. spoko. i sie usprawiedliwiacie ze admin ma inne rzeczy do roboty.. a Admin na csie sobie siedział. Trza bylo wyjsc na chwile w celu sprawdzenia ssow " brawo admini " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Pomorza Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 i pier******** to ty mozesz byc . wyrazaj sie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 ban znów przedłużony tym razem do 31.03.2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Fleszu,powinieneś dać mu ub,koleś jest czysty,poza tym na servie przyjemny i fajnie się z nim gra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 to ze się z nim fajnie gra nie zwalnia go z tego ze ma czekać na UB na forum i nie wchodzić na serwer po banie, czego nie był łaskaw przestrzegać w dodatku to zachowanie chyba jednak nie na miejscu, admin jest od tego żeby w razie potrzeby zrobić ss a to ze nie wstawił wszystkich za pierwszym razem gdzie Fleszu odpowiedział po paru minutach to już tylko jego sprawa i powinien siedzieć na dupie i czekać grzecznie aż Fleszu znowu się pojawi na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Masz racje Grzesiu,nie zwalnia go to,błąd dumy,ale będę go bronił,powinien dostać ub,ale niestety wejście na aktywnym banie grozi permem,nie przestrzegał zasad,więc nie wiem jak fleszu go osądzi,wiedział jak ryzykuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Fleszuuu i tak jest bardzo "koleżeński" skoro nie dał mu perma, tylko przełożył bana. Osądzał go według przyjętych tu zwyczajów, co do tych odzywek od Duma to powiem Ci jedno, jeżeli brakuje Ci kogoś, kogo mógł byś sobie powyzywać, wejdź sobie na nk [nasza-klasa] wpisz sobie w wyszukiwarce "Frajer" i prowadź z Nim dyskusje na swoim poziomie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Dzisiaj znowu wbił na banie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Duma dostał byś ub gdybyś nie wchodził na aktywnym banie, wiec wstrzymaj sie przez pare dni i nie wchodź na bf2 fajnie sie z tobą gra ale jak się fleszu zdenerwuje to może ci dać perma a tego byś chyba nie chciał pozdrawiam. $hindler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts