racin1922 Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 # Nick: <<<CRASH>>> # Wiek: 16 # Micro: mam # Steam nie mam # Staż w CS: ok. 4lata # Od kiedy u Nas grasz - może i to nie jest długo, ale bede tu grał codziennie wiec bede odwiedzał forum coraz częsciej ;] a gram tu ok. miesiąca # Powód ubiegania się o Admina: chciałbym bardzo udzielac sie na serverze , obecnie gram tylko na COD modzie (upodobanie ) wiec przestrzegam regulamin i znam zasady jestem dosc znany na serwerze. O admina prosze poniewaz chcialbym zeby inni gracze także znali zasady i utrzymywali kulture :] mówie 'NIE' cziterom i napewno byłbym dobrym adminem # Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: AMXa troche ogarniam czego nie umiem to sie moge nauczyc :] Nie sprawiam większych problemów (tz. czasem podniose głos na micro ale tylko jak nerwy są ;] opanowuje to) . Przestrzegam regulaminu servera i znam jego zasady. niezależnie jaką podejmiecie decyzje to jest spoko :] pozdrawiam a moje posty bedą rosły także bede tutaj zaglądał :] <<<CRASH>>> i sory za błędy ortograficzne jak cos (szybkie pisanie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Z wielkim bólem i rozczarowaniem jestem na NIE, ponieważ: 1. Nie znam Cię 2. Mała ilość postów 3. Admini na serwerze są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Grasz miesiąc, a ani razu Cię nie widziałem? Ciekawe... Poza tym nie masz steam'a. NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 nawet gdybyśmy Cie kochali to i tak admina nie możesz dostać przez brak steama Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 (edited) Gra 2 dni... Brakuje Ci steama/ postow/ kariery. Tak więc zakup steama i zaglądaj tutaj jak najczęsciej. -- Od Racy: Dzięki, wyręczyłeś mnie Edited March 20, 2011 by Raca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts