racin1922 Posted March 19, 2011 Report Posted March 19, 2011 # Nick: <<<CRASH>>> # Wiek: 16 # Micro: mam # Steam nie mam # Staż w CS: ok. 4lata # Od kiedy u Nas grasz - może i to nie jest długo, ale bede tu grał codziennie wiec bede odwiedzał forum coraz częsciej ;] a gram tu ok. miesiąca # Powód ubiegania się o Admina: chciałbym bardzo udzielac sie na serverze , obecnie gram tylko na COD modzie (upodobanie ) wiec przestrzegam regulamin i znam zasady jestem dosc znany na serwerze. O admina prosze poniewaz chcialbym zeby inni gracze także znali zasady i utrzymywali kulture :] mówie 'NIE' cziterom i napewno byłbym dobrym adminem # Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: AMXa troche ogarniam czego nie umiem to sie moge nauczyc :] Nie sprawiam większych problemów (tz. czasem podniose głos na micro ale tylko jak nerwy są ;] opanowuje to) . Przestrzegam regulaminu servera i znam jego zasady. niezależnie jaką podejmiecie decyzje to jest spoko :] pozdrawiam a moje posty bedą rosły także bede tutaj zaglądał :] <<<CRASH>>> i sory za błędy ortograficzne jak cos (szybkie pisanie)
Fr@gomenI Posted March 19, 2011 Report Posted March 19, 2011 Z wielkim bólem i rozczarowaniem jestem na NIE, ponieważ: 1. Nie znam Cię 2. Mała ilość postów 3. Admini na serwerze są.
ReVo Posted March 19, 2011 Report Posted March 19, 2011 Grasz miesiąc, a ani razu Cię nie widziałem? Ciekawe... Poza tym nie masz steam'a. NIE.
macias Posted March 19, 2011 Report Posted March 19, 2011 nawet gdybyśmy Cie kochali to i tak admina nie możesz dostać przez brak steama
paczek Posted March 19, 2011 Report Posted March 19, 2011 (edited) Gra 2 dni... Brakuje Ci steama/ postow/ kariery. Tak więc zakup steama i zaglądaj tutaj jak najczęsciej. -- Od Racy: Dzięki, wyręczyłeś mnie Edited March 20, 2011 by Raca
Recommended Posts