Rozejm Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Gracz: Speed Adres IP: 83.21.204.74 Zbanowany- nie pamiętam ;( Powód: Reklama (przypadkowa ale przepraszam) Zbanowany przez admina: Mariusz_Dominator_Pudzianowski Proszę o Un-bana Więcej się to nie powtórzy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Ale spamowałeś reklamą czy nie chcący jedną wypuściłeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozejm Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 no niechcący 1 wypuściłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozejm Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 czy mogę już grać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 a więc wchodząc na aktywnym banie zmarnowałeś szansę na szybki powrót. + twoje słownictwo do Fraga "wiec ile mam kurwa czekać na odpowiedz" - odpowiadam - tyle ile kurwa będzie potrzeba, i na odpowiedz czekaj na forum a nie wchodź do gry ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozejm Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 ty no sory ale juz czekam ponad godzine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 ty no popatrz a wystarczyło zrobić config tylko do odczytu co zajęło by kilkanaście sekund, ale skoro się nie chciało to teraz trzeba czekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 wchodziles kilkanascie razy na aktywnym banie. Kiedy dawalem Ci bana zaczales mnie wyklinac. Musimy to przemyslec, jakas kare na pewno poniesiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 a tą karą (najprawdopodobniej) będzie perm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 No niestety juz ub nie dostaniesz, wybacz jeszcze dzieki tobie kolega zalapal perma wiec moze ci podziekowac. Milo bylo, wkur****** mnie i dziekuje, dobranoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Ciągle wchodzisz na banie nawet teraz, kwesta czasu (godziny moze minuty) zostaniesz zbanowany w taki sposób jak każdy pedał i nawet twoje zmienne ip ci nic nie da Pudzian: juz go trafilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 nie trafiłeś dziś znów był ale teraz pedał już nie wejdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts