MajoR Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Gracz: MajoR Typ bana : SteamID i/lub adres IP SteamID : SteamID nie znane Adres IP : 79.163.111.253:27005 Zbanowany : 21-03-2011 około 19.45 Długość bana : Stały Wygasa : Nie wiadomo. Powód : Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Zbanowany przez admina : Zdejm ten Fartuch ! Zbanowany na serwerze : TheGames.PL[bF2/4FUN][sTEAM+NoN]@ gry.wilan.pl Uzasadnienie kicka\bana: Nie wiem naprawdę za co ten ban sprawdzałem listę banów i nic . Po raz 2 myślałem że ktoś mi się włamał i czitował lecz nie więc za co ten ban ? Bardzo proszę o UB , ponieważ chciałem kupić sobie steama i mam już bardzo dobre ,, konto " , więc zlitujcie się . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 to naprawdę wzruszające ale NIE ! perm za reklamę następny perm za wchodzenie na aktywnym banie I nie próbuj tłumaczyć bo ip jest ciągle to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Niestety Major słowo admina jest święte .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Shindler nie spamuj w każdym możliwym temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajoR Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 ale grzesiek powiedział że się pomylił i przez przypadek dał bana na zawsze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 jakoś nie widzę żeby to powiedział a na słowo nie wierzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajoR Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 zobacz skarga na admina / gracza Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 w takim razie niech będzie unb. ~Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts