~LiVe Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Mam mały problem, mianowicie mój brat zgadł hasło na moje konto steam (wkradł się). I dostał perma za mikro, przez co ja ponosze konsekfencje. Pogodziłem się z tym ale nie chce mieć nie przyjemności na non steam przez mojego brata. Także prosze żebym nie dostawał bana za coś czego nie zrobiłem. Pozdrawiam -LiVe'
FleeSzzUuu Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 mój brat zgadł hasło na moje konto steam (wkradł się). to haker p.i.er.dzielony
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 az tak proste bylo to haslo? Mysle ze jednak mu je podales, a zebys nie podal problemu by nie bylo ; )
SzpyruS Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 (edited) Niezły móźg!!!! Jak zgadł hasło?? Chyba że dałes 123456:-) Hahahahahaahahahahhaha;) Edit Silence : bez zbędnych komentarzy. Edited March 24, 2011 by Rebel
Kr3aToR Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Hehe takiej sytuacji jeszcze nigdy nie miałem hah... Twój brat to istny haker czarodziej PC.
~LiVe Posted March 26, 2011 Author Report Posted March 26, 2011 Widział jak pisałem hasło na klawiaturze. Wyszedłem do kumpla i tylko zauważyłem perma...
Recommended Posts