NIq Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Witam! Nie widziałem żadnego wzoru więc piszę tak. Chodzi o bana za obrazę "admina" na godzinę. Małysz zraszował. Padłem i zdenerwowałem się. Napisałem coś w stylu "Małysz kur*o nie rashuj". Przyznam się poniosło mnie i przepraszam go jako gracza, ale ban był bezpodstawny. Dlaczego? 1. Nie miałem pojęcia, że jest adminem 2. To nie było nic w stylu "admin to chu*" tylko było skierowane do konkretnego gracza, jako gracza nie admina. Screen z konsoli:http://www.speedyshare.com/files/27893924/Screen_03.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Admin to też gracz. Obraziłeś Go, więc dostałeś bana - proste. Gdybyś powiedział to do kogoś innego też byś dostał bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIq Posted April 10, 2011 Author Report Share Posted April 10, 2011 Nie, nie, nie. Bądźmy konsekwentni. Jeżeli tak to ban za obrazę gracza nie admina. Ludzie za mocno tu kryjecie swoich bo taki gracz jak ja jest traktowany jak najgorsza szmata! A poza tym założę się, że gdybym obraził innego gracza to on by nawet palcem nie kiwnął. Po prostu uraziło to honor wielmożnego szlachty, który ma admina bo zabulił za to kasę. Adminem powinni być ludzie sprawiedliwi i otwarci na graczy, a nie na swoje ego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Akurat za admina nie zapłacił nic z tego co mi wiadomo;) Słuchaj admin na serwie jest traktowany inaczej niż zwykły gracz i podam przykład. Jak obrazisz prezydenta to zapłacisz większą karę niż za obrazę zwykłego ludzika Admin w pewnym sensie jest władzą na serwerze. Należy mu się szacunek. Oczywiście każdemu innemu też i raczej jakbyś obraził innego gracze też dostał byś bana. Jeśli nawet admin nie zauważy lub nieusłyszy, że ktoś kogoś obraził to od tego są screeny które gracz urażony robi wrzuca je na forum a admini wymierzają mu karę. Mam nadzieję, że rozumiesz? I nie miej pretensji tylko odczekaj czas na który zostałeś zbanowany lub napisz do admina który wręczył Ci bana i dogadaj się z nim o skrócenie kary Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Nie, nie, nie. Bądźmy konsekwentni. Jeżeli tak to ban za obrazę gracza nie admina. Ludzie za mocno tu kryjecie swoich bo taki gracz jak ja jest traktowany jak najgorsza szmata! A poza tym założę się, że gdybym obraził innego gracza to on by nawet palcem nie kiwnął. Po prostu uraziło to honor wielmożnego szlachty, który ma admina bo zabulił za to kasę. Adminem powinni być ludzie sprawiedliwi i otwarci na graczy, a nie na swoje ego. Nie bedziesz wyzywal stanowiska Admina swego, ani zadnego blizniego swego... poczekaj jak ja wróce... banow bedzie od groma;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Za obrazę admina Małysz daje bana na 10 godzin więc się ciesz, że miał dobry humor. Obraziłeś konkretną osobę bo powiedziałeś "Małysz" więc ban się należał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Czekam na twój powrót bo dawno z tobą nie grałem heh Pozdrawiam Tam ;DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Poza tym Małysz skończył karierę i należy mu się szacunek jako dla skoczka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Osobiście proponuję zakończyć temat myślę, że wszystko już sobie wyjaśniliśmy ; ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts