Machin2 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Teraz to żeście już przegięli. Rozumiem, że mnie banujecie. kickujecie i przezywacie, ponieważ dobrze wiem, że zazdrościcie mi umiejętności gry. Ale blokując mój nick przekroczyliście już wszelkie granice! Jakim prawem nick "Machin" został zablokowany? Nie mogę na niego wejść. Muszę grać na jakimś pojebanym nicku "Machin2", bo "Machin" zablokowany! Żądam natychmiastowego odblokowania nicku "Machin"!! W przypadku niedostosowania się do moich żądań, podejmę odpowiednie kroki z włączeniem czitów włącznie! Odblokujcie mój nick natychmiastowo! edit by Rebel : tyle mam Ci do powiedzenia. [video=youtube;dtw5Rd6RgJM] dziękuje. Edited April 11, 2011 by Rebel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Heh jesteś niczym Big Foot Powodzenie w grze... Grozisz tutaj komuś z nas? Bo nie do końca rozumiem twoją ciężką sytuację życiową ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machin2 Posted April 11, 2011 Author Report Share Posted April 11, 2011 Nie grożę, tylko żądam przywrócenia mojego nicku "Machin" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 ch*j ci w cyce PS. ohh yea.. od razu lepiej się poczułem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Hehe maciaS dobree. Pozwolę sobie zamknąć ten temat. Jeśli thermal lub ktoś inny będzie chciał coś dopowiedzieć to sobie napiszą ale myślę, że szkoda czasu. A ty kolego tym co tutaj napisałeś raczej straciłeś szansę na grę bo nie potrzebujemy takich cwaniaczków ;D Serdecznie i gorąco pozdarwiam. PS. Powodzenie w dalszej karierze hehe. Nara. edit by macias: Kreaturo - ten mały wypi-erdek stracił szanse na grę już kilkadziesiąt permów temu Edited April 11, 2011 by macias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts