paczek Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 * Nick: TaczMajEs * Wiek: 16 * Steam_ID:STEAM_0:0:13466544 * Staż w CS: 4-5 z przerwami * Datę rejestracji na forum: 11-Czerwiec-2009 * Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: 20 * Powód ubiegania się o Admina: Czasami gdy wchodzę na server są ludzie łamiący regulamin. Adminów nie ma bądź nie odpisują na steamie. Chcę pomóc w pilnowaniu porządku na serverze. * Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Rzadko gram na innych serverach, dobrze znam war3fta, dość długo tu gram i wiem kto jak gra , dogaduje się z administracją, potrafie rozpoznać czitera. Pozdrawiam Paczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Jak dla mnie nadawałbyś się na admina, jedyny minus to to że (przynajmniej ja) Cię słabo słyszę Przeklinać - nie przeklinasz. Są czity lub ktoś łamie zasady - powiadamiasz na steamie Jak dla mnie spoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 jestem za długo grasz już na serwerze, dużo osób Cię zna i żadnych problemów nigdy nie sprawiałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 zdecydowanie na TAK nadaje się wg mnie, spoko ogarnięty i pogadać się da ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo-s4- Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Moje słowo pewnie nic nie znaczy ale jak dla mnie zdecydowanie TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 wsumie tez jestem na tak chociaz najwazniejsza rzecz na ta chwile to pytanie czy jestes wstanie dorzucic sie na skladke na server 10-20zl/miesiac... bo z tym ostatnio bywa problem, a co nam po adminach jak serva nie bedzie ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 29, 2009 Author Report Share Posted November 29, 2009 Tak moglbym wysylac jakies pieniążki oczywiście w miare możliwości. Wysylalem juz raz nie widze problemu. Thermal zyje ?:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts