>M@K@V3LI< Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Odwołanie od bana którego dostałem na serwie FFA 4 FUN[sT+Non]www.TheGames.PL * Nazwa Użytkownika: >M@K@V3LI< * Data otrzymania bana: Po godzinie 20.00 z nocy z 13 na 14 listopada * Treść odwołania: Dostałem bana na tym wlasnie serwerze o ktorym pisalem wczesniej, i nie wiem wlasciwie dlaczego bo mnie nawet na serwie nie bylo w tamtym momencie dzisiaj ok. godziny 11.00 probuje wejsc na serwer i nie moge bo mam bana nie wiadomo skad i nie wiadomo dlaczego. Prosze dajcie mi unbana. Dostaje bana praktycznie co drugi dzien , wlasnie w taki sposob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 A mógłbyś napisać według wzoru odwołanie? Jest wzór http://forum.thegames.pl/war3ft-skargi-i-odwo-ania/11-regulamin-dzia-u-skargi-i-odwo-ania-serwera-war3ft.html Możliwe jest, że jest to bug, spróbuj wejść 20 razy z rzędu jeśli dalej będzie pokazywało bana to oznacza, że go dostałeś od admina. Pozdrawiam Ynex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 lub być może masz zmienne ip i przypisało ci Ip osoby która była kiedyś zbanowana na tym IP. Jeżeli w ciągu 3 dni nie będzie odzewu w tym temacie to go usune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Avajjj! nie potrzebnie odkopujesz te tematy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Avajjj! nie potrzebnie odkopujesz te tematy bo porządki robie ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts