Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

jak ktos jest pedałem i nie rozumie że trzeba przestrzegać regulaminu i nawet po upomnieniach robi to samo to nie moja wina. tutaj jestem dłużej niż ty grasz w cs więc nie pouczaj mnie bo jesteś żałosny. tak idz dokończ grę.

albo lepiej będzie jak pobiegasz za piłką a nie tylko internet

Posted

Nie pozwalasz sobie czasem za dużo?

Ode mnie też byś dostał bana, może nie na 10h, ale 4 przynajmniej, a takim pisaniem przedłużasz sobie bana.

Posted

Faja wytłumaczysz mi coś ?

Jeżeli denerwujemy Cię to pytam po cholere tu grasz ?

Proste, ze lepszymi adminami są Mariusz, Revo, Theq, bo wiedza co jest grane i kto gra i jak na serwie

Czyli reszta adminów jest zbędna ? zostawimy tylko tych, którzy są "fajni", reszta adminów nie wie co to gra i nie rozumie potrzeb gracza tak? Zacząłeś u Nas gre, więc musisz się stosować do panujących tu zwyczajów/zasad, trudne ? ja również ich lubie, ale zaraz by był płacz, dlaczego jest tak mało adminów a cheaterzy są. Admin też człowiek Faja, że jesteś tutaj pionem to nie Nasza wina ;)

Wiesz co by wypadało zrobić ? Przeprosić Flesza.

Posted

Na naszym serwerze słowo "pedał" to chyba nic takiego. Używamy go nawet między adminami/ graczami, których dobrze znamy.

Wypadałoby przeprosić Flesza. Niektórzy admini bardziej pilnują kultury, niektórzy mniej.

Posted (edited)

dobra, nie spinaj się 15-latku.

Nie znasz mnie bo może zbyt mało grasz ?

2674 - to twój czas gry.

4545, 2958 - a to moje z nicków na których gram, więc nie wiem komu chcesz wkręcić że grasz dłużej i że ja nie wiem co się na serwerze dzieje.

Nie masz racji a chcesz coś udowodnić, tylko nie rozumiem w jakim celu.

Z pewnością lepszymi adminami są "ci" z którymi lepiej ci się rozmawia. Mnie nie interesuje twoje zdanie i nie będziesz sobie tutaj robił co ci się podoba. Serwer ma zasady/regulamin którego gracze muszą przestrzegać a jeśli nie pasuje to wyjazd.

Dużo normalnych ludzi odchodzi - jeśli odejdziesz na pewno nie zaliczymy cie do tej grupy.

Możesz zapytać H@ (główny admin, właściciel serwerów) czy zależy nam na takich graczach jak ty - nie przestrzega regulaminu jak i na forum tak i na serwerze, wprowadza zbędny chaos.

Widzisz, a tak na koniec przeczytaj swój nick i zobacz kim jesteś (idealnie trafiłeś)

Edited by FleeSzzUuu