Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Bo innego formatu nie chcialo mi wrzucic, nic nie jest zmieniane, tylko program jest zmieniony na jpg. Boże nie mam czitow, wiec prosze o UB

Posted

nie, ze nie chciałem, tylko nie mogłem. Nie łapało mi, inaczej nie umiem wrzucic skrinow, daj mi tego UB plz. Na zdjeciach widac, ze nic nie mam;]

Posted

Ja ogolnie jestem zielony w tych sprawach, więc inaczej nie umiałem wrzucic. Dajcie mi te UB, przeciez widac, ze nie mam czitow;]

Posted

To nie ma UB? Co wam szkodzi, aby mnie odbanowac... Skriny sa, a czy tak wrzucone czy inaczej to chyba bez znaczenia. Nic na nich nie widac, wiec chyba powinien byc UB..:/

Posted

O Boze co wam przeszkadza tak jak jest, o byle co się czepiacie. Widać wszystko dobrze. Chyba chodzi o scriny, a nie o jakieś wzory. Jak tak wam to przeszkadza to jutro to zrobię. Pograć nawet nie dacie :/, 3 dzień na ub czekam:/

Posted (edited)

Po 1 nie wymawiaj imienia Pana Boga nadaremno.

Po 2 sam opuźniasz sprawę.

Pudzian: Rebel słownik.! ;d

Edited by Mariusz_Dominator_Pudzian
Posted
Temat skargi powinien wyglądać wg. wzoru:

*Skarga na [Gracza\Admina] [ Nick gracza\admina oskarżonego] lub

*Odwołanie od [kicka\bana] + screeny [jeżeli są]

Odwołania nie wg. wzoru nie będą rozpatrywane !

Więc chyba ważne żeby było wg wzoru?

Posted

Ej, no długo trzeba czekać na tego ub? Rano wrzuciłem odwołanie i nikt nawet nie dał mi odpowiedzi:/. Ciężko wam tak, czy to tak dużo trzeba zrobić, by uszczęśliwić PRO gracza. Buziaczki by WeB?xd. Loffciam mych fanów, i mych wiernych kompanów:**

Posted

WeB cierpliwości zawsze się tak długo czeka. Co ty myślisz że ADMINI nie mają nic do roboty. Mają aż za wiele spraw na głowie poczekaj spokojnie. W końcu wejdzie jakiś ADMIN i da Ci UB jeżeli będzie się należał.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...