WeB Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Prosze o rozpatrzenie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 ss edytowane widac po nazwach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 23, 2011 Author Report Share Posted April 23, 2011 Bo innego formatu nie chcialo mi wrzucic, nic nie jest zmieniane, tylko program jest zmieniony na jpg. Boże nie mam czitow, wiec prosze o UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 jak innego formatu nie chciało ci sie wrzucać ? bo nie rozumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 23, 2011 Author Report Share Posted April 23, 2011 nie, ze nie chciałem, tylko nie mogłem. Nie łapało mi, inaczej nie umiem wrzucic skrinow, daj mi tego UB plz. Na zdjeciach widac, ze nic nie mam;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 a ja sie pytam..co to jest na pierwszy m screnie..na lewej rece??.. czy aby nie kwadracik ze tam przeciwni k stoi ?)) chyba jednak cos ominales:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 23, 2011 Author Report Share Posted April 23, 2011 to jest Z, napis "zapraszamy na nasza strone".... na 2 zdjeciu juz masz dalsza czesc. Ja nie mam czitow. Dacie tego UB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 jak innego formatu nie chciało ci sie wrzucać ? bo nie rozumiem Opowiedz nam jak nie chcialo ci zaladowac innego formatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 23, 2011 Author Report Share Posted April 23, 2011 Ja ogolnie jestem zielony w tych sprawach, więc inaczej nie umiałem wrzucic. Dajcie mi te UB, przeciez widac, ze nie mam czitow;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 23, 2011 Author Report Share Posted April 23, 2011 długo trzeba czekac na rozpatrzenie, juz bym sobie pogral;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 bez wzgledu na format wrzuca sie tak samo. Nie wiem dlaczego cokolwiek zmieniales. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 23, 2011 Author Report Share Posted April 23, 2011 To nie ma UB? Co wam szkodzi, aby mnie odbanowac... Skriny sa, a czy tak wrzucone czy inaczej to chyba bez znaczenia. Nic na nich nie widac, wiec chyba powinien byc UB..:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 widzisz, niestety to jest różnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 Dobra to jutro spróbuje wrzucić inne zdjęcia:/, bo teraz nie ma mnie w domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 http://img121.imageshack.us/f/derats13370000l.png/ http://img861.imageshack.us/f/derats13370001r.png/ http://img191.imageshack.us/f/derats13370002sw.png/ Proszę o UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Napisz podanie według wzoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 O Boze co wam przeszkadza tak jak jest, o byle co się czepiacie. Widać wszystko dobrze. Chyba chodzi o scriny, a nie o jakieś wzory. Jak tak wam to przeszkadza to jutro to zrobię. Pograć nawet nie dacie :/, 3 dzień na ub czekam:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) Po 1 nie wymawiaj imienia Pana Boga nadaremno. Po 2 sam opuźniasz sprawę. Pudzian: Rebel słownik.! ;d Edited April 27, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Temat skargi powinien wyglądać wg. wzoru: *Skarga na [Gracza\Admina] [ Nick gracza\admina oskarżonego] lub *Odwołanie od [kicka\bana] + screeny [jeżeli są] Odwołania nie wg. wzoru nie będą rozpatrywane ! Więc chyba ważne żeby było wg wzoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Data otrzymania kicka\bana: 23.04.2011 Godzina: 15.32 Nick Admina wręczającego: ReVo Nick Gracza zbanowanego: WeB Treść odwołania: Witam, chciałbym złożyć odwołanie od bana, otrzymanego za ssy Dowód uzasadniający odwołanie: podaję linki do screenów: http://img121.imageshack.us/f/derats13370000l.png/ http://img861.imageshack.us/f/derats13370001r.png/ http://img191.imageshack.us/f/derats13370002sw.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Dlugo musze czekac na UB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Cierpliwość synku, cierpliwość:-) Jak bd taki u*****liwy to się go za szybko nie spodziewaj. hahaha wyraz u p i e r d l i w y mi zacenzurowało:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Ej, no długo trzeba czekać na tego ub? Rano wrzuciłem odwołanie i nikt nawet nie dał mi odpowiedzi:/. Ciężko wam tak, czy to tak dużo trzeba zrobić, by uszczęśliwić PRO gracza. Buziaczki by WeB?xd. Loffciam mych fanów, i mych wiernych kompanów:** Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajoR Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 WeB cierpliwości zawsze się tak długo czeka. Co ty myślisz że ADMINI nie mają nic do roboty. Mają aż za wiele spraw na głowie poczekaj spokojnie. W końcu wejdzie jakiś ADMIN i da Ci UB jeżeli będzie się należał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeB Posted April 27, 2011 Author Report Share Posted April 27, 2011 Ale ja już 5 dzień czekam na tego UB. Inni dostają odpowiedź tego samego dnia:/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts