SzpyruS Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Mam małą sugestie apropo rundy roz grzewkowej. Proponuję zmienić ją na walkę z samymi shotganami. Szczerze to nudzi mi się już fajt na noże tyle na tym servie gram że czasami mi się na nudzi. A w imieniu osób ,które nabijają odznaki z szotgana będzie im łatwiej. Dołączył bym również na te 50 sekund rozgrzewki jakąś muzyczkę. Pozdrawiam.:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Nie mam do tego pewności, ale odznaki wbite na rundzie rozgrzewkowej chyba się kasują. Co do zmiany broni na shotguny niekoniecznie, mogą to być losowe bronie. Muzyka może być. Nie wiem tylko czy te dodatki wpłyną negatywnie na stabilność serwera. Pozdrawiam MrDrops Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Nie mam do tego pewności, ale odznaki wbite na rundzie rozgrzewkowej chyba się kasują. Odznaki sie nie kasuja jesli skonczy sie runda tzn wszyscy gracze zostana zabici i rozpocznie sie nowa runda w czasie rozgrzewki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Skoro tak myślisz o tych nowych graczach to pomyśl co będzie łatwiej wbić bez rundy rozgrzewkowej? Odznakę z kosy czy z szota? ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Ja bym proponował aby na rundzie rozgrzewkowej były tylko granaty(HE) ponieważ to je się najtrudniej nabija a widziałem taki pomysł na innym serwie i mi się podobał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adzior Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Również podpisuje się za zmianą rękami i nogami. Pomysł z granatami najbardziej mi przypadł do gustu, widziałem to na innych serwerach i nawet fajnie to wyglądało. Oczywiście jeśli granatów masz nieskończenie wiele do końca rundy rozgrzewkowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 Co na to administracja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts