Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Wybaczcie że nie pisze wg. wzoru

Thermal i Grzesiek i droga administracjo.

Wiem ,że możecie uznać to za zwykły ratunek mojej dupy na serwerze ,ale to nie ma spełniać takiej funkcji. Te słowa są w pełni szczere. Piszę to co czuje!

Chciałbym Ciebie oraz innych adminów przeprosić za moje uniesienie w wiadomo jakim temacie. Ewidentnie mnie poniosło. Swoje błędy zrozumiałem ,gdy zobaczyłem swój nick na ban liście.

Nie powinienem w ten sposób walczyć o swoje racje. Może było to spowodowane tym że sam chciałem niedawno ubiegać się o admina. Mój tok myślenia był taki: ,,co on robi, co z niego za admin? Ja byłbym lepszy". I mój 3 post w tamtym temacie był punktem kulminacyjnym mojej złości. Nie chciałem broń boże nikogo obrażać ,ale niestety zrobiłem to i przyznaje się do wielkiego błędu.

Gram już na tym serwerze prawie rok(wiem że to żaden wyczyn) i wiele wspomnień i przeżyć z nim wiążę. Nie chciałbym tego stracić. Poznałem na nim wielu spoko ludzi i również nie chciałbym stracić przywileju przyjemności grania z nimi. Zrozumcie że ten serwer również jest znaczącym czynnikiem kształtowania mojej osobowości w tej grze. Ta sytuacja również zostawi ślad w mojej osobowości jeśli według was takową posiadam. On jest dla mnie wszystkim jeśli chodzi o Counter-Strike'a. Jeżeli zabierzecie mi to co kocham to nie bd już tym samym graczem na innych serwerowniach.

Thermal ,wykonałeś kawał dobrej roboty tworząc tą sieć serwerów i rozkręcając ją. Panuje na niej świetna atmosfera i grają na nim świetni gracze, są też super admini( mówię to w pełni przekonany o tym ,nie zważając na tamtą skargę).

Odnosząc się do tamtej skargi to już zrozumiałem ,że admin to też człowiek i że mogą zdarzyć się problemy w funkcjonowaniu sprzętu. Walczyłem tylko głupio i uparcie o swoje zdanie. Moja walka widocznie była poparta moim wielkim ego ,które nie pozwoliło mi na porażkę w tej kwestii.

Jeszcze raz chciałem przeprosić całą administrację a przede wszystkim Ciebie thermal i Grześka ,bo to im najbardziej podpadłem. Żałuję za swoje czyny i błagam o unbana.

Proszę o w miarę możliwości szybką odpowiedź.

Posted

:- (((((((((((((. xD. Wiem, wiem.. Nie dorosłem . . ::- ((((((((((((( !!!!!!!!!!! ahhaah... dobra nie, Jestes wporządku koleś, Potraktujcie to jako wybryk. ;* Bd dobrze ;). Ziomek jest +PLUSOWY, wporządku, da się z nim POGADAĆ.. Droga Administacjo . ! WYBACZCIE MU !!!!!! :<<<

Posted

mnie nie musisz za nic przepraszać to że złożyłeś skargę nie jest problemem bardziej to że żaden z tych którzy się pod nią podpisali widocznie nie ma pojęcia ze przed banem trzeba zrobić demko albo ss i przede wszystkim samemu się upewnić ze dany gracz coś ma... ale to już chyba pisałem;) co do odwołania to nie wiem czy coś to pomoże powiedziałeś zbyt dużo i zupełne bzdury w kierunku Thermala który poświęca swój wolny czas na opiekę nad tymi serwerami a to że nie rzadko gra na bf2 to pewnie wina tego ze są też inne serwery na który sam mimo że gram niewiele to Go spotykam

a do pozostałych którzy się podpisali pod tą skargą i dodatkowo dla gracza ABsurD naprawdę nie życzę sobie jakich głupich komentarzy a jeśli już ktoś chce je wypowiadać to najpierw proponuje zapoznanie się z moim postem w skardze bo nie mam zamiaru ich dłużej tolerować

Posted (edited)

Masz rację. Ja myślałem o tym tak ,że inni admini jak typek ewidentnie czituje to dają bana i posprzątane i nie ma się co odwoływać. A wiadomo ,że nie wszyscy robią tak samo. intensywnie pisałem do Cb na @sayu i nie uzyskiwałem żadnej odpowiedzi. Więc po prostu myślałem że go nie widzisz.A jednak.Spoko ,OK ,Sorry ,rozumiem.Wybacz za niepotrzebne pretensje.

Dzięki FaJa:-)

Thermal ,proszę Cię!!!

Edited by SzpyruS