SzpyruS Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Wybaczcie że nie pisze wg. wzoru Thermal i Grzesiek i droga administracjo. Wiem ,że możecie uznać to za zwykły ratunek mojej dupy na serwerze ,ale to nie ma spełniać takiej funkcji. Te słowa są w pełni szczere. Piszę to co czuje! Chciałbym Ciebie oraz innych adminów przeprosić za moje uniesienie w wiadomo jakim temacie. Ewidentnie mnie poniosło. Swoje błędy zrozumiałem ,gdy zobaczyłem swój nick na ban liście. Nie powinienem w ten sposób walczyć o swoje racje. Może było to spowodowane tym że sam chciałem niedawno ubiegać się o admina. Mój tok myślenia był taki: ,,co on robi, co z niego za admin? Ja byłbym lepszy". I mój 3 post w tamtym temacie był punktem kulminacyjnym mojej złości. Nie chciałem broń boże nikogo obrażać ,ale niestety zrobiłem to i przyznaje się do wielkiego błędu. Gram już na tym serwerze prawie rok(wiem że to żaden wyczyn) i wiele wspomnień i przeżyć z nim wiążę. Nie chciałbym tego stracić. Poznałem na nim wielu spoko ludzi i również nie chciałbym stracić przywileju przyjemności grania z nimi. Zrozumcie że ten serwer również jest znaczącym czynnikiem kształtowania mojej osobowości w tej grze. Ta sytuacja również zostawi ślad w mojej osobowości jeśli według was takową posiadam. On jest dla mnie wszystkim jeśli chodzi o Counter-Strike'a. Jeżeli zabierzecie mi to co kocham to nie bd już tym samym graczem na innych serwerowniach. Thermal ,wykonałeś kawał dobrej roboty tworząc tą sieć serwerów i rozkręcając ją. Panuje na niej świetna atmosfera i grają na nim świetni gracze, są też super admini( mówię to w pełni przekonany o tym ,nie zważając na tamtą skargę). Odnosząc się do tamtej skargi to już zrozumiałem ,że admin to też człowiek i że mogą zdarzyć się problemy w funkcjonowaniu sprzętu. Walczyłem tylko głupio i uparcie o swoje zdanie. Moja walka widocznie była poparta moim wielkim ego ,które nie pozwoliło mi na porażkę w tej kwestii. Jeszcze raz chciałem przeprosić całą administrację a przede wszystkim Ciebie thermal i Grześka ,bo to im najbardziej podpadłem. Żałuję za swoje czyny i błagam o unbana. Proszę o w miarę możliwości szybką odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJa .! Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 :- (((((((((((((. xD. Wiem, wiem.. Nie dorosłem . . ::- ((((((((((((( !!!!!!!!!!! ahhaah... dobra nie, Jestes wporządku koleś, Potraktujcie to jako wybryk. ;* Bd dobrze . Ziomek jest +PLUSOWY, wporządku, da się z nim POGADAĆ.. Droga Administacjo . ! WYBACZCIE MU !!!!!! :<<< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 mnie nie musisz za nic przepraszać to że złożyłeś skargę nie jest problemem bardziej to że żaden z tych którzy się pod nią podpisali widocznie nie ma pojęcia ze przed banem trzeba zrobić demko albo ss i przede wszystkim samemu się upewnić ze dany gracz coś ma... ale to już chyba pisałem;) co do odwołania to nie wiem czy coś to pomoże powiedziałeś zbyt dużo i zupełne bzdury w kierunku Thermala który poświęca swój wolny czas na opiekę nad tymi serwerami a to że nie rzadko gra na bf2 to pewnie wina tego ze są też inne serwery na który sam mimo że gram niewiele to Go spotykam a do pozostałych którzy się podpisali pod tą skargą i dodatkowo dla gracza ABsurD naprawdę nie życzę sobie jakich głupich komentarzy a jeśli już ktoś chce je wypowiadać to najpierw proponuje zapoznanie się z moim postem w skardze bo nie mam zamiaru ich dłużej tolerować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 (edited) Masz rację. Ja myślałem o tym tak ,że inni admini jak typek ewidentnie czituje to dają bana i posprzątane i nie ma się co odwoływać. A wiadomo ,że nie wszyscy robią tak samo. intensywnie pisałem do Cb na @sayu i nie uzyskiwałem żadnej odpowiedzi. Więc po prostu myślałem że go nie widzisz.A jednak.Spoko ,OK ,Sorry ,rozumiem.Wybacz za niepotrzebne pretensje. Dzięki FaJa:-) Thermal ,proszę Cię!!! Edited April 28, 2011 by SzpyruS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 Thermal, daj mi proszę odpowiedź. Błagam Cię. Wiem że od bana od H@ nie ma odwołania ale zrób ten jeden wyjątek proszę i odpowiedz mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts