barys Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Prosze o wgranie Podzielności rozmów na serverze Bf2 gdyż niepowinno być to że ci którzy zgineli rozmawiają i rozpraszają tym graczy w trakcie gry:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Hm. w sumie dobry pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Moim zdaniem, server ten słynie z dobrej atmosfery gry, a co się z tym wiąże z ludźmi, którzy go tworzą więc może lepiej będzie, gdy zaostrzymy kary za utrudnianie gry [ rozmowa na dedzie, wszelkiego rodzaju krzyki, przeklinanie, podpowiedzi ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted April 30, 2011 Author Report Share Posted April 30, 2011 zaostrzymy kary za utrudnianie gry Ale to zawsze bedzie !!! rozmowa za rozmowa , ja wiem o tym. I nie zawsze bedzie admin i co na to poradzisz ?? NIC! Wiec ja chce podzielność rozmów (ALE TYLKO NA MARTWYCH I ZYWYCH ;P A NIE NA TEAM ;P) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Oj tak to by się przydało:-) Przyjdzie Ci taki Pan duże P(pozdrawiam) i bd gadał. Nie no żart, ale ja bym tylko zaostrzył kary. Bo czasami się to nawet przydaje ,że żyjący słyszą żyjących. Np w sytuacji ,gdy ktoś jest afk lub czy jak jest 1 na 1 i pytanie czy jeden i drugi chcą iść na kosy a oboje np nie mają mikro. Taki tam szczegóły. Hehe to dajcie baryskowi adma i on bd za to 24/7 odpowiedzialny:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 tez jestem za wprowadzenie m tego... czasami sie Was sluchac nie da.... a o graniu to juz wogole;p mowy nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adzior Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Również jestem za. Lecz tylko podział na żyjących i nieżyjących. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 To jest serwer 4fun, nie? Mi to nie przeszkadza jak se gadają, jeśli tak, to proszę o ciszę, którą oczywiście gwarantuje mi admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Ja również jestem temu przeciw. Zawsze się tak grało i było dobrze ale czasem naprawdę niektórzy przeginają więc ja jestem tylko za wprowadzeniem większych kar za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Server 4fun i ma byc atmosfera. Admin moze gagowac jak ktos za duzo gada. A ty mozesz sobie zmutowac przez cs gracza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Gadanie można tolerować ale jak ktoś używa mikro po to żeby przeszkadzać to odarazu gag jak jest jakiś admin na serwie ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts