glut Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Data otrzymania bana: 29-04-2011 Godzina: 20:00 Nick Admina wręczającego: KURDEmac|PL| Nick Gracza zbanowanego WSRH Uzasadnienie bana: gram ss i co tu wiecej mowic Dowód uzasadniający odwołanie: http://img508.imageshack.us/g/fysnow30000.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Hmmmm.... Twoje konto na forum - Zarejestrowany: 22-03-11 [posty 7] Domyślam się, że pisałeś odwołania już, lecz chyba z tego były nici prawda ?? Czy przypadkiem nie miałeś nicku glut ? takiego jak na forum :> ? http://img824.imageshack.us/i/beztytuubdc.png/ Zgadłem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glut Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 (edited) no wlasciwie tak ale tamte bany za ss i byly wystawione i dostalem UB a pozniejh nie wiem czy kojarzysz ale dostalem bana za spray na rats na 10 h no i wszedlem 11 h po banie i dalej dostalem bana perma no to napislem odwolanie, a tamte bany aktywne sa dalej bo nie daje ip w odwolaniu bo mam zmienne to mi tam nie zalezy tylko chce miec nick czysty nie chce sie ukrywac przed adminami czy cos. A na ten nick to z kolezanka na zmiane czasami gramy dlatego czasami takie zmiany lepiej gorzej i takie tam A co cos nie tak??? http://forum.thegames.pl/odwolania-od-banow-ze-screenyami/2803-ss-glut.html Edited April 29, 2011 by glut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glut Posted May 1, 2011 Author Report Share Posted May 1, 2011 to jak biedzie UB czy nie:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Nie sądzę, ponieważ wczoraj widziałem Cię u Nas na nicku WSRH ale głos należy do admina, który Cię zbanował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glut Posted May 1, 2011 Author Report Share Posted May 1, 2011 ale to nie JA to kolezanka bo zapomnialem jej jeszcze powiedziec o tym banie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 ale to nie JA to kolezanka bo zapomnialem jej jeszcze powiedziec o tym banie kurde no...szkoda ze ciocia nie wbila... jak dla mnie sciema.. grales na aktywnym banie... ub nie... niech sie wladza wypowie.. lub Ci ktorzy maja wiecej praw ode mnie;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glut Posted May 1, 2011 Author Report Share Posted May 1, 2011 (edited) kurde nie sciemniam pamietacie gracza '': D' ktory dostawal bany,kick-y za nick to wlasnie jest ta osoba ktora gra na nick WSRH no tyle ze wtedy za jej pozwoleniem gralem zeby odznaki nabic. Edited May 1, 2011 by glut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Więc gracie we dwoje na jednym nicku i podobno zapomniałeś pare dni po fakcie powiedzieć tej drugiej osobie, że dostałeś bana tak ? Powiesz mi jaki w tym sens ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glut Posted May 1, 2011 Author Report Share Posted May 1, 2011 (edited) dla dopelnienia wypowiedzi bana na WSRH dostalem 29-04-2011 okolo godziny 20:00 a ona byla rano 30-04-2011 bo o godzinie 13:00 tego dznia juz wiedziala cos jeszcze ?? nie wiem jak inni mysla ale to ma sens bo to jest prawda wiec musi miec sens :D A i nie we dwoje gramy bo jej tylko gralem zeby kilka odznak nabic a tak to wiekszosci ona gra jakis dowod chcecie? mam wejsc na serwer na glut a ona na WSRH?? Edited May 1, 2011 by glut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glut Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 Czy moze ktos podjac decyzje??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Ej wiesz równie dobrze może bana dostać mój pies za używanie sh... Kręcisz niemiłosiernie. Teraz i wcześniej też. Zgadzam się z KURDE mać, ub nie powinno być. A nawet jak nie kręcisz to złamałeś parę zasad... (nie lubię neo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glut Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 to albo tak albo tak:) UB jest czy nie ?? mam szukac innego serwera?? czy moge na tym grac ?? i nic nie krece mowie prawde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 nie wiem czy ma sens ale nick glut nadal wbija na serwa więc nie wiem czy powinien być UB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glut Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 no ku*** chyba sobie jaja robisz ja nie wbijam naraznie na serwer pod zadnym nickiem a co gra tak samo jak ja???? nie dostrzegacie roznicy??? jak wpadam na serwer to sie zawsze przywitam o on tez??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 W imieniu całej administracji przepraszamy za to, że nie rejestrujemy gry każdego gracza na każdym z serverów TheGames. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glut Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 hahaha ale seri bedzie UB czy nie??:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glut Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 elo moze ktos podjac ostateczna decyzje??? teraz juz kolezanka ma steam i chcialaby sobie pograc a tu (( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 ja zdania nie zmienie.. NIE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 ogladalem ssy jego .. zobaczcie na 1 zdj przy tym kolesiu na gorze przyblizcie sobie i zobaczycie ze kontury nie pasuja ,albo jak na dole widac jak by jakims sprejem robione kolo tego ognia z lufy ... SSY przedobione. Dziekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts