Jump to content
TheGames.PL More than games

odwołanie od bana

Recommended Posts

Witam dostałem wczoraj bana od admina silance za neonazizm nie wiedzilem zze nie moge miec avataru neonazistoskiego bez ostrzezenia zostałem zbanowany

[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Zostalo Ci 6 dni , 12 minut i 23 sekund do konca bana.

[AMXBANS] Zbanowany nick : TomekBS

[AMXBANS] Przyczyna : ' neonazizm '

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 22164343 '

[AMXBANS] Twoje IP : ' 83.142.56.8 '

prosze od ub bo uważam ze powinnem dostac przynajmnej ostrzeżenie bo nigdzie nie bylo w regulaminie ze nie wolno

nie zmyślaj ze ostrzegałes po 2 gralem na non steamie bo mnei na steam zbanowałes TomekBS to konto steam dobrze wiesz ze mnie nie upomnales:) steam jest online caly czas :) tak i na pewno sie wyprzesz ze graczy obrazałes?

Edit Silence : proszę podać mi nicki graczy, których obraziłem.

bez dzwieku widze od poczatku mojej gry na COD MODzie na nonsteamie, więc mi tu nie wmawiaj bzdur.

Ja Ciebie nie upominałem ? olewałeś to co Ci pisałem z góry na dół

Mnie i nie tylo nie pamietam tamtych nicków jak przypomne to poddam haha zabawny jestes jak gralem na powsancu to zaczelem cie dedac i od wtedy dostawalem bany 2 chyba za kulture bez ostrzezenia :)

i odrazu poprosze o wyjanienie za co dostałem kicka jakies 5 min temu ? zato zebym nei zrobil ss jak mpiszes z do gracza morda bo cos ci przeszkadza ?

Edited by bezdzwieku

Zapraszamy na Forum.TheGames.PL Wspomoz Serwer KUP NA ForuM Slot / Odznaki / Admina / XP

Kicked by Console

Kick

Nie musicie mnei odbanowac ale prosze przyjezec sie temu adminowi i popatrzec jak on sie odnosi do graczy i ich traktuje

od kiedy napsialem na forum o tej sytulaci zostalem jzu 4 razy wyrzucony z servera ? przez silance i nie wiem dlaczego mzoecie mi wyjasnic?

Edited by bezdzwieku

hmm mam bana na steam za to z emojh brat gral na non jak ja maialem bana ? Prosze o ub steam TomekBS

[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Zbanowany nick : 100 hate punk

[AMXBANS] Przyczyna : ' ssy - rebel '

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '

Tu raczej nie chodzi o Avatar bo mozesz miec jaki chcez wiec problem tkwi w czyms innym ;) wiec cytujac Szanownego Pana Maciusia:

Co Ty *****olisz? Jakiekolwiek propagowanie (pokazywanie, afiszowanie, okazywanie) symboli związanych z rasizmem (white power, swastyki itp.) jest surowo karane przez prawo, nie tyle co Polskie, co Europejskie.

A Prawo Europejskie > Prawo Polskie.

Co Ty *****olisz? Jakiekolwiek propagowanie (pokazywanie, afiszowanie, okazywanie) symboli związanych z rasizmem (white power, swastyki itp.) jest surowo karane przez prawo, nie tyle co Polskie, co Europejskie.

A Prawo Europejskie > Prawo Polskie.

Oj ale nie badzmy tacy. Co Ci Glaca jego Avatar przeszkadza? Niech se ma jaki chce aby przestrzegal regulaminu serwera.

To co Ty byś zrobił np jeżeli gość by wszedł z avatarem " Je*** Pudziana " lub z innym obraźliwym hasłem, który mógł by Cię urazić ? Za pewne albo byś mu wlepił bana albo kazał zmienić ten avatar, jeżeli pacjent by pokazał Ci w dość wyraźny sposób, że nie zmieni, to byś go zbanował. Proste.

Jakby mial je*** Pudziana to bym zbanowal, ale jezeli mialby jeb*** Rebela to bym zostawil bo w sumie mialby racje :DD hah dobra nie wiem, skoro Glaca mowi ze nie mozna tzn ze nie mozna wiec ban byl sluszny a ja popelnilem blad. Chcialbym z tego miejsca wszystkich serdecznie przeprosic, wszystkich tych co urazilem i tych ktorych jeszcze nie. Jest mi bardzo przykro ze tak zacny czlowiek jak ja popelnil tak wielki blad....

Z wyrazami szacunku

Mariusz_Dominator_Pudzian

Edited by Mariusz_Dominator_Pudzian

[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Zbanowany nick : 100 hate punk

[AMXBANS] Przyczyna : ' ssy - rebel '

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '

domyślam się, że Rebel zrobił screeny 'twojemu bratu'