SzpyruS Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Można prosić o listę aktualnych adminów na BF2?
Rebel Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 A w jakim celu Ci i innym takie cenne informacje ? już Ci Thermal wytłumaczył, że w tym kraju nie ma nic za darmo
KONIU Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Tak.... ale oni są tak często, że 2/3 dnia grać nie idzie... A tym co dużo grają to nie dacie admina ... Ale co tam...
SzpyruS Posted June 3, 2011 Author Report Posted June 3, 2011 Za liste adminów tez mam płacić:-) Hahahaha.... Dziękuję fleszu.
ReVo Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 (edited) Klacz, niech wszyscy zostaną adminami ! Masz rację! Jak paczek napisał nie wszyscy się nadają Ja w tej chwili nie jestem w domu, więc nie gram zresztą, co tam się będę tłumaczył @@ masz racje, ta informacja wgl jest zbedna bo kogo to obchodzi gdzie Ty jestes ;p Edited June 3, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian
KONIU Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Zgadzam się, że nie wszyscy mogą zostać adminami... Lecz ostatnio bardzo często ich widuje... Ok ten temat i tak nie powinien się znajdywać tutaj:P
Recommended Posts