mareczekpl145`WariorS` Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Pisze mi ze dostałem bana ale na tym serwerze nie byłem a jestem w sieci greenlan i mam jedno ip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 cool story bro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 To może ja powiem co i jak bo widzę, że Mareczek sobie nie poradził Tego Pana znam z podwórka, ma internet z GreenLan < taka jak by osiedlówka, coś jak Toya > jest to radiówka i ktoś wyłapał bana i teraz całe osiedle nie może wejść sęk tkwi w tym, że mój kolega, który stara się tutaj teraz o UB ma Steama więc myślę, że powinien go uzyskać Ja jako admin nie będę się wypowiadał z oczywistych powodów, ale może Wy się pozytywnie wypowiecie w tym temacie < WYJĄTKOWO > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Podaj Steam ID,jeśli to byłoby czyste i grasz na Greenlanie to byłbym osobiście za UB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Ja również podpisuję się pod tym co napisał theQ~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 heh a wystarczyło od razu napisać że masz steam i nie było by problemu, ale i tak musisz podać steam id Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Jego steam ID to STEAM_0:1:35139530 Sprawdziłem je i wyszło mi, że na Nim jest 21 aktywnych permów u Nas... Pierwszy ban 29-05-2009 - 17:13, a to ciekawe, bo mój kolega ma steama od listopada 2010. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 przede wszystkim niech poda IP (i odwołanie wg wzoru) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 (edited) Pisze w imieniu mareczekpl145`WariorS`, ponieważ przez to jego IP w GreenLanie ma problemy nawet z wejściem na forum Nasze, ponieważ wyskakuje mu błąd na poczcie : Witaj mareczekpl145`WariorS`, Ktoś pięciokrotnie w ciągu 15 minut próbował zalogować się na Twoje konto na TheGames.pl Serwery Counter-Strike, serwery cs, serwery cs 1.6, gry, programy, filmy, pobierz, download. Możliwość logowania dla tej osoby została zablokowana na kolejne 15 minut. Adres IP osoby, która próbowała logować się na Twoje konto to: 89.171.23.111 Sprawdzałem to IP na Naszej banliście i znów wyszło, tzn wyszło to samo, jak gdy wklepałem jego Steam ID. Również dziwne jest to, że to IP "89.171.23.111" nie jest wcale mojego kolegi, ponieważ On posiada 85.128.107.242 na którym są dokładnie te same bany, jak pod tym drugim adresem IP oraz STEAM ID. Trochę skomplikowane, więc sorry jak bym nie jasno napisał Konsola : [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : |A-K| PanKiller [AMXBANS] Przyczyna : ' Big mama mowi : Wallhack ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 85.128.107.244 ' [AMXBANS] ======================================== Edited June 1, 2011 by Rebel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 ~Refresh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 nie wiem dokładnie co tu napisać, bo wg. banlisty jego ip, sid oraz nick nie mają bana niech wklei tutaj napis z konsoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts