Domin Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Jak w temacie. ;] Zobaczymy, czy uda sie znalezc cos ciekawego. Moze ja zaczne. Ban jeszcze swierzy, bo z wczoraj: Gracz [NO-UCP]*F.E.A.R_PRO* Powód Do gry sie nie nadajesz Zbanowany przez admina TaczMajEs (Paczek) Zbanowany na serwerze War3FT [sT+Non]www.TheGames.PL @pukawka.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Temat głupi ale najlepszy powód dostałem ja .. Gracz Raca Powód idz sie wysrec-zakaz orkowych HE Zbanowany przez admina One shot, one kill, what´s the Zbanowany na serwerze War3FT [sT+Non]www.TheGames.PL @pukawka.pl To był mój "pierwszy raz" na serwerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Nasz Kochany Kazu Powód A dlaczego masz lepszego czita odemnie ?? Zbanowany przez admina kazu (Kazu) Powód muj wegiel (kultura) Zbanowany przez admina M4Rk0 Po|_0 (Kazu) Powód myslales ze sie nie dowiem o reklamie ?? Zbanowany przez admina kazu (Kazu) Powód przezciebie mnie kurwa obudzili cheateze jebany Zbanowany przez admina 666 Pomiot Sztana 666 (Kazu) Powód graj a nie pierdolisz barany Zbanowany przez admina kazu (Kazu) Powód przez ciebie musialem wejsc na serv!! Zbanowany przez admina kazu (Kazu) Powód tp na respa i nie przeszkadzaj mi w sniadaniu wiecej Zbanowany przez admina kazu (Kazu) Ynex Powód zazdroszcze ci, z takim wh to mozesz panienki ogladac... Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Idz do mam talent z tym sh Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Nie mozliwe! Masz lepsze cheaty od Schocera! Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód "Spiewac kazdy umie, Tfu! cheatowac kazdy umie :)" Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Wiesz czym sie roznimy? Moich cheatow nie wykryjesz Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Jak mowilem do czarnych nic nie mam ale perma juz miales Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Dlugo z nami grales ale jak widac to juz koniec... Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Jaki z ciebie banal, rzucasz he i sam w nie wchodzisz... Grac nie umiesz... Umyj sie lepiej Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Drogi Panie Jezu poblogoslaw wszystkie cheaty Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Cheatom wstep wzbroniony... Nie widzisz napisu? Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Pierdolony cheat mowisz do mnie, dziekuje bardzo oraz odwdzieczam sie Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Jak masz zamiar wchodzic i wychodzic co runde to zapraszam za godzine, co ty na to? Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Gracz Szukam Kranu Powód Zamiast szukac kranu idz poczytaj regulamin Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Powód Masz az 10 godzin by przeczytac regulamin! Mam nadzieje, ze zdarzysz Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Nie chce mi się więcej wypisywać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 To ja kilka wrzucę ;] " napij sie melisy i wroc jak sie uspokoisz " Zbanowany przez admina Avaj " sam wpierdalasz gowna " Zbanowany przez admina One shot, one kill, what´s the "Dopalacze sa dozwolone dla Ynexa i Johnego. " Zbanowany przez admina Shocer (Shocker) "wypierdalaj" - moj ulubiony reason ^^ Zbanowany przez admina hulkster bez kolorów bo nie bylo kredek :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 też coś dodam Data Gracz Admin Powód Czas 20-12-2009 - 13:16 Avaj Avaj koniec gry. jestes hardcorem 60 minut 25-12-2009 - 14:04 avaj TaczMajEs Nie ma avaja 5 minut 1-08-2009 - 19:10 Eris mungol Poznan rondo sródka napisz ktorego dnia i godzine dzieciaku Noobosapiens 10080000 minut 28-06-2009 - 20:37 Kawaskaki Johny_Killer masz szlaban na CS od kad ja tu gram !! (wh) Na zawsze 17-05-2009 - 10:14 [unregistered]SKDUI Johny_Killer tak widocznego WH jeszcze nie widzialem, boty to lepiej ukrywaja Na zawsze 02-06-2009 - 14:10 LuBiSz MnIuT? `Fanatyk Reklama platna, a ze nie zaplaciles papa :* Na zawsze 01-08-2009 - 23:03 BayOnder TheGames.PL^ThermalPro tylko supermen widzi przez sciany...i Den Na zawsze 09-07-2009 - 12:03 cs zimenkeG2 TheGames.PL^ThermalPro hmm,czesiu..wypierdalaj Na zawsze 09-07-2009 - 11:25 han TheGames.PL^ThermalPro bo zupa byla za slona Na zawsze .::GULA::. TheGames.PL^ThermalPro wypierdalaj,wkurwiasz mnie Na zawsze btw nie mam czasu edytować jak się komuś nudzi to prosze bardzo jak nie to zrobie to później Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 (edited) Gdybym miał modka to bym pokolorował Gracz KURDEmac|PL| Powód jestes zalosny i zycie jest do pupy... Zbanowany przez admina KURDEmac|PL| (KURDEmac) Powód kurwy to na lace szukaj Zbanowany przez admina KURDEmac|PL| (KURDEmac) Powód placzesz ze ktos ma wh dlatego ze ty nei dajesz rady na swoim ? Zbanowany przez admina fleeszzuuu Powód Lamisz | moze sam sie umyjesz ? Zbanowany przez admina FleeSzzUuu (FleeSzzUuu) Powód w dupe se wsadz Zbanowany przez admina FleeSzzUuu (FleeSzzUuu) Powód Lamisz + sam jestes ciota Zbanowany przez admina FleeSzzUuu (FleeSzzUuu) Powód cioty to ty w rodzinie poszukaj, dziecko neo to ty - przeprosiny na forum,jak nie to nie pograsz Zbanowany przez admina FleeSzzUuu (FleeSzzUuu) Powód zmien nick-cfel to cie zrobil dziecko Zbanowany przez admina One shot, one kill, what´s the (ThermalPro) Powód idz sie wyspij,albo zwal sobie-bo jakis spiety jestes Zbanowany przez admina One shot, one kill, what´s the (ThermalPro) Powód sam wpierdalasz gowna Zbanowany przez admina One shot, one kill, what´s the (ThermalPro) Edited December 29, 2009 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_K MadaFaka Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Chwile tego szukalem ^^ dlugosc bana 2147483647 minut Wygasa (4085 lat 4 miesiêcy 2 tygodni 3 dni 2 godzin 8 minut pozosta³o) Powód 75" "Admin debil, debil admin?" Zbanowany przez admina Ynex (Ynex) Zbanowany na serwerze DiabloMod [steam+Non]@ Jedno mnie tylko zastanawia czy bedzie czekal tak dlugo ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Data: 12-06-2009 - 21:22 Nick: maciaS Admin: Mteuszk Reason: "napraw poke i wroc;)" Czas: 1 minut Data: 12-06-2009 - 13:21 Nick: maciaS Admin: Mteuszk Reason: "trzepiesz celownikiem wiec masz aima" Czas: 1 minut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts