Mów mii Doktorze Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Jak tu grac...non stop jakis dzieciol wchodzi i gra na wh,aim,sh etc. albo jak np na mapie 35_hp lata z bronia... Prosilbym o zainteresowanie sie serwerem war3 bo z tego co zauwazylem Admini są, tylko ze na forum i innych serwerach. Moze warto byłoby dać komuś moderatora/admina zeby ktos sie zaopierkowal war3 i wkoncu zrobil porządek na servie Ponizej link z poczynań jednego z graczy: http://imageshack.us/photo/my-images/191/cs2z.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Złóż podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi_7 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Dobrym pomysłem byłoby zainstalowanie HLTV. A tak poza tematem. Rabel mam do Cb sprawkę na pw, ale nie mogę wysłać do Cb wiadomości wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 HLTV byloby dobrym rozwiazaniem, lecz po samym demku na 100% mozemy tylko ujawnic gracza, ktory gra z bronia na niedozwolonych mapach, bo nie kazde cheaty wychodza na demku.. Tak jak wh, czy niekiedy nr - norecoil. Wiecej adminow i ssy walic Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Co wy tak wszyscy płaczecie ? Cziter tu cziter tam, on ma sh on ma wh i aim. Złóż podanie lub kup admina (Paj) jak masz takie żale,ale co do tej 1 opcji masz małą szanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Nie zale sie, lecz stwiedzam fakty Z cala pewnoscia bede sie staral o zdobycia waszego uznania i otrzymania admina.. Kiedy to nastapi.. Mam nadzieje, ze jak najszybciej bede mogl sie wykazac jako Admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Nie no widać poprawe na servie, Admini wchodza szczegolnie Agata więc miejmy nadzieje ze odechce sie niektorym czitowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Tylko i wylacznie Agata sie interesuje tym serwerem. Od kilki dni naprawde ogarnia serwer, ale jestem przekonany, ze juz jest tym kompletnie zmeczona.. Caly czas spec a jak juz troche pogra i wyjdzie, to zaraz wejdzie jakis cheater.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 No co poradzic... trzeba zwerbowac tylu adminow zeby zawsze jakis byl na servie ;P Ale gracze ktorzy graja nie fair, zauwaza ze jest coraz wiecej adminow, przestana po prostu wchodzic na server z dopalaczami bo beda sie bać ze zakonczxa gre z banem Także mysle ze problem z czasem sam sie rozwiaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Skończcie piździć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts