Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

* Data otrzymania kicka\bana:7 luty 2010

* Godzina: 14:30

* Nick Admina wręczającego:Killer_Johny

* Uzasadnienie kicka\bana:Wiesz Że cię nie lubię

* Treść odwołania: JAja sobie robi czy ma coś z głową.Nie musisz mnie lubić, ja też za tobą nie przepadam ale zawsze coś do mnie masz

[bANNEO] Zostales zbanowany przez admina: Johny_Killer !

[bANNEO] Czas: kompletnie

[bANNEO] Zbanowany nick: Sexocholik

[bANNEO] Powod: wiesz ze cie nie lu!

[bANNEO] Mozesz odwolac sie na Google !

[bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN !

[bANNEO] Twoje IP : 77.255.58.6

Nie mogłem wczoraj napisać bo forum mi nie działało... WuHa jest to nie ma wątpliwości aczkolwiek wiem że nie zawsze go używasz bo jak siedzę na spec to tu nic nie pokazujesz, a co innego jak gram...

Sendspace.pl - Darmowy hosting plików

6 albo 7 akcja jak jest kretem namierza Tablice i Quicka. To nie jego pierwsza taka akcja ale 2 demka mi sie źle zapisały no i niestety został tylko ten dowód. Po prostu umiesz mądrze grać ale z dopalaczami, poza tym powiedziałeś do mnie bardzo brzydko 2x za co już mogłeś wyrwać dłuuuuugiego bana.

Owszem masz, sam Cię obserwowałem. Na aim_pitols waliłeś mi takie skany jak byś miał 6,7,8,9 zmysł... Było to wrecz niemożliwe, wkońcu się wnerwiłem i wbiłem na speca, najpierw nie nagrywałem demka i niestety popełniłem błąd, używałeś WH, po pewnej akcji odpaliłem nagrywanie, było pare akcji ale po krótkim czasie wyłączyłeś, wiele osób Cię obserwowało i nie zmienią nic Twoje posty, masz/miałeś WH i tyle. Dopowiem, że do mnie również nie odpowiednio się odzywałeś, gdy wymusiłem od Ciebie przeprosiny a raczej " sorry" darowałem, bo widziałem, że dużo grasz, chociaż dawno powinienem Ci wstawić na tydzień bana. Jeżeli w jakiś cudowny sposób udowodnisz, że WH nie masz to osobiście wstawił bym Ci bana na 3tygodnie za obraze mnie,Johnego i paru graczy. Koniec imprezy, dziękuję dobranoc

To ile masz lat najmniej nas obchodzi.

Demko jest, inni admini potwierdzają co widzieli i jak myślisz komu zaufamy? Bezmyślnemu cziterowi, czy adminom z którymi gadamy praktycznie codziennie?

PLEASE .. think before you post.

Yippee-ki-yay fucking cheater!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...