Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Gracz:Qunta

SteamID: SteamID STEAM_0:0:45618547

Adres IP: 31.63.253.87

Zbanowany: 20-11-2011 - 14:03

długość bana: Na zawsze

Wygasa: Nie wiadomo.

Powód: Miałeś bana

Zbanowany przez admina: Tompl

Zbanowany na serwerze: War3FT [TheGames.PL][FastDL] @ pukawka.pl

Wtf.?! Tompl wbija serwer i bezpodstawnie mnie banuje ( odrazu po czym wychodzi ). . . Chciałem skargę napisac ale napisze to tu.. Admin Tompl nawet nie raczył zobaczyc oblukac forum i temat z moimi SS'ami . Wg mnie to nie profesjonalne z jego strony i nie dopuszczalne na stanowisku Admina Pozd..

Posted

Po pierwsze to nie było na tej mapie .. było to na crazyjump3 ( nie wiem jak dokładnie się nazywa ta mapa )

Po drugie na tej mapce 35hp to była masakra "Prawie wszyscy latali z krowami' i tyle co mam do powiedzenia..

Posted
Quanta nie gadaj glupot bo TomPL wszedl na serv jak 3/4 latało z bronia na 35_hp. Kazdy dostal bana na 10H, a Ty pewnie dostałes na zawsze, bo admin mogł stwierdzic ze to Twoj drugi wybryk :)

Za takie coś się perma nie daje.

Posted
Quanta nie gadaj glupot bo TomPL wszedl na serv jak 3/4 latało z bronia na 35_hp. Kazdy dostal bana na 10H, a Ty pewnie dostałes na zawsze, bo admin mogł stwierdzic ze to Twoj drugi wybryk :)

Co ma piernik do wiatraka ?

Tu chodzi o screeny które zrobił admin,screeny z dupy koleś nawet nie zdążył kupić broni i dostał ssy i jak tu coś zobaczyć ?

A to że wszedł na serwer i banował tych co latali z bronią to dobrze.

Posted

Znam tą sytuacje dobrze, poniewaz akurat wtedy bylem podczas gry na aim_crazyjump3. W pewnej chwili na serwer wszedl Tompl, i zostal na spekcie. Po pewnym czasie Qunta dostal bana z powodu "miales bana", przeciez wczesniej ub dostal od Taczmajesa(chyba tompl nie przeglada forum i nie widzial ze Qunta dostal ub, a wczesniejsze screeny zrobil wlasnie on i myslal ze wszedl an aktywnym). Jednak kazdy ogarniety admin powinien wejsc na forum i sprawdzic czy wstawil ss na forum, a dopiero wtedy banowac. Dlatego nie wiem co miala oznaczac ta sytuacja. Szczerze mowiac rozesmialo mnie to.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...