Qunta Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Gracz:Qunta Typ bana: SteamID i/lub adres IP SteamID: SteamID STEAM_0:0:45618547 Adres IP:31.63.241.58 Zbanowany: 19-11-2011 - 21:03 długość bana: Na zawsze Wygasa: Nie wiadomo. Powód: "Czitujesz" Zbanowany przez admina: Tompl Zbanowany na serwerze: War3FT [TheGames.PL][FastDL] @ pukawka.pl Poprzednie bany: 0 http://speedy.sh/cVNJ2/Screeny-Thegames.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 UB . Zobaczcie jakie ten kurwa admin zrobil screeny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Kto mu dal bana ? <hah> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qunta Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Gracz:Qunta SteamID: SteamID STEAM_0:0:45618547 Adres IP: 31.63.253.87 Zbanowany: 20-11-2011 - 14:03 długość bana: Na zawsze Wygasa: Nie wiadomo. Powód: Miałeś bana Zbanowany przez admina: Tompl Zbanowany na serwerze: War3FT [TheGames.PL][FastDL] @ pukawka.pl Wtf.?! Tompl wbija serwer i bezpodstawnie mnie banuje ( odrazu po czym wychodzi ). . . Chciałem skargę napisac ale napisze to tu.. Admin Tompl nawet nie raczył zobaczyc oblukac forum i temat z moimi SS'ami . Wg mnie to nie profesjonalne z jego strony i nie dopuszczalne na stanowisku Admina Pozd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Quanta nie gadaj glupot bo TomPL wszedl na serv jak 3/4 latało z bronia na 35_hp. Kazdy dostal bana na 10H, a Ty pewnie dostałes na zawsze, bo admin mogł stwierdzic ze to Twoj drugi wybryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qunta Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Po pierwsze to nie było na tej mapie .. było to na crazyjump3 ( nie wiem jak dokładnie się nazywa ta mapa ) Po drugie na tej mapce 35hp to była masakra "Prawie wszyscy latali z krowami' i tyle co mam do powiedzenia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Quanta nie gadaj glupot bo TomPL wszedl na serv jak 3/4 latało z bronia na 35_hp. Kazdy dostal bana na 10H, a Ty pewnie dostałes na zawsze, bo admin mogł stwierdzic ze to Twoj drugi wybryk Za takie coś się perma nie daje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Quanta nie gadaj glupot bo TomPL wszedl na serv jak 3/4 latało z bronia na 35_hp. Kazdy dostal bana na 10H, a Ty pewnie dostałes na zawsze, bo admin mogł stwierdzic ze to Twoj drugi wybryk Co ma piernik do wiatraka ? Tu chodzi o screeny które zrobił admin,screeny z dupy koleś nawet nie zdążył kupić broni i dostał ssy i jak tu coś zobaczyć ? A to że wszedł na serwer i banował tych co latali z bronią to dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranter3 Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Znam tą sytuacje dobrze, poniewaz akurat wtedy bylem podczas gry na aim_crazyjump3. W pewnej chwili na serwer wszedl Tompl, i zostal na spekcie. Po pewnym czasie Qunta dostal bana z powodu "miales bana", przeciez wczesniej ub dostal od Taczmajesa(chyba tompl nie przeglada forum i nie widzial ze Qunta dostal ub, a wczesniejsze screeny zrobil wlasnie on i myslal ze wszedl an aktywnym). Jednak kazdy ogarniety admin powinien wejsc na forum i sprawdzic czy wstawil ss na forum, a dopiero wtedy banowac. Dlatego nie wiem co miala oznaczac ta sytuacja. Szczerze mowiac rozesmialo mnie to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qunta Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Czekam na UB.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Ub. NIE zamykam, bo pewnie znowu da Ci bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Napisze po Polsku - o moj boze! . Ile razy na niego patrzylam, nigdy nie bylo widac aby czitował. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts