JOE danger Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 nick JOE Danger 26-11-2011 - 13:06 Gracz JOE Danger Typ Bana SteamID Adres IP Ukryty Wykonano 26-11-2011 - 13:06 Zbanowany przez Admina Tomplfun (Tomplfun) Zbanowany na Serwerze War3FT [TheGames.PL][FastDL] @ pukawka.pl [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'Czitujesz' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '93.105.110.64' [AMXBANS] ======================================== nie wiem gdzie jest demo badz screeny bo chetnie wrzuce pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOE danger Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 moglby mi ktos powiedziec gdzie i jakich formatow badz nazw szukac zeby znalezc demka lub ss'y Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Dostałeś bana bez ss/demka czyli admin był pewien że coś masz. eN* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranter3 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Troche dziwne, caly czas gram z joe danger na serwerze. Jednak ani razu nie widzialem, zeby byl odpalony. O twoim banie zadecydowal tompl, wiec on musi sie wypowiedziec. Jezeli byl on pewny ze czitujesz to po co mialby ci robic ssy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomplFun Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Drogi JOE Danger , nie pamiętam czy zrobiłem ci ss ale przypuszczam ze na pewno bo nigdy nie daje bana bez ss. Ale nie o to chodzi. Latałeś jak szalony z wh na dd2 . Dostałem chyba z 3 wiadomości od graczy żebym na ciebie popatrzył ,wiec nie tylko ja tak sądzę . Z poważaniem TomplFun(Tompl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) zrobione ssy czy demko? Edited November 27, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOE danger Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Przeszukałem folder po folderze w poszukiwaniu ssów lub demka i nic nie znalazlem, dla mnie ten ban to jedna wielka BZDURA od zawsze gram uczciwie bez żadnych pomocy a jeśli admini zamierzają banować tylko dlatego że ktoś ma lepszy dzień i wymiata wszystkich jak leci grając na słuchawkach to zachecam ich do grania z botami albo noobami Pozdro i poćwicz dla mnie ban jest bezpodstawny i nieuzasadnia ELO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 (edited) Joe przecież pisałem ci że dostałeś od niego ban bez ss. Sprawę musicie sami wyjaśnić. eN* edit Wrona: A czy ty jesteś adminem ? Napisałeś raz wystarczy a nie nabijasz sobie posty! Edited November 28, 2011 by Wrona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Widzialem juz pare razy jak troche za dobrze grales. Bodajze wh? Cos w ten desen Nie tlumacz sie tutaj, ze zawsze grales czysto. Tego dnia, co dostales bana nawet chyba bylem serwerze i nie wydawalo mi sie, ze grales odpowiednio "czysto" Moim zdaniem temat close. Nie wiem, czy N nie byl jeszcze wtedy .. W kazdym badz razie, kto byl niech sie wypowie Pzdr. Paj ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOE danger Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Taka gadka typu "admin był pewny ze czitujesz dlatego nie zrobil ssów" to jakis chory żart już nawet gadać mi się nie chce bo to jest niedorzeczne zeby banowac bez jakichkolwiek dowodów. Jestem ciekawy co sadzi bubson! bo on tez dobrze mielił a jego nikt nie podejrzewał A swoją drogą tak czesto grane mapy jak dust czy dust2 ludzie graja juz na pamiec i wiedza gdzie ktos moze skampic albo wybiec. Admin który mnie zbanował niech zacznie od kupienia okularow i wlaczy sobie dzwiek w cs'ie to moze przestanie banowac za skill! p.s poćwicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Bubsonow jest 2 Steam i non steam Czasami gra dobrze (non steam) ale z tego co patrzalem wiele razy na spec to nic nie mial Mowa jest o Tobie a nie o innych graczach. Tak jak juz mowilem nie tylko ja sie skarzylem na ciebie ale paru innych graczy pewnie tez Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomplFun Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Wiec widzisz JOE danger nie tylko ja ta uważam. I lepiej przestań zachowywać się jak 13 latek bo ci ub dam i ci dam bana za obrazę Admina. Trochę szacunku . A gdzie są te ss to tylko bóg wie. Ps : Poszukaj w google inf o ss . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ja nie widzialam zeby gral na dopalaczach Nie wiem jak wtedy bylo, ale moim zdaniem calkiem dobrze mu idzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Joe grałem z tobą trochę i powiem tak na dd2 szlo ci zawsze wyśmienicie staty 25:4 < i tego typu lecz tego dnia co dostałeś bana , sam pisałem do toma żeby ciebie sprawdził bo podejrzanie grałeś. -Owszem masz prawo się ubiegać o ub -Niech wypowiedzą się inni Admini co z tym zrobicie. eN* Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Drogi JOE Danger , nie pamiętam czy zrobiłem ci ss ale przypuszczam ze na pewno bo nigdy nie daje bana bez ss. Ale nie o to chodzi. Latałeś jak szalony z wh na dd2 . Dostałem chyba z 3 wiadomości od graczy żebym na ciebie popatrzył ,wiec nie tylko ja tak sądzę . Z poważaniem TomplFun(Tompl) Śmiech na sali. Z BL wynika że dałeś mu bana bez SS,to czemu mówisz mu że ma dać Ci ss ? Jak dajesz bana za czity to powinieneś dawać wtedy gdy koleś gra w 100 % na czitach,a z tego co wynika z innych wypowiedzi to on gra tu już troche czasu i nie gra tak żeby dawać mu bana bez ss. Byłbym za ub i mieć kolesia na oku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ja tez jestem za ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 No to UB. eN* Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 No to UB.eN* Dałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 nie ale chodzi mi o to ze jak Tom nie zrobił ss no to chyba ub się należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOE danger Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 Zapraszam do dalszej rozgrywki sprawdz mnie :up: Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Nie prowadzimy zadnej rozgrywki :-) Po prostu gdyby byly ss to by bylo po klopocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOE danger Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 Kłopot to mam ja bo nie moge sobie pograć Agata, admin banujący dał ciała nie robiąc ssow bo pewne jest tylko to ze nie trzasniesz obrotowymi drzwiami, a nie że nie ktoś czituje skoro jest adminem to powinien miec troche w głowie (bez obrazy Tom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Paczek, odbanuj JOE, jak mozesz. Rzeczywiscie troche smieszne to sie robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Done. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts