zielone100g Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Co to ma w ogole znaczyc? zwrocilem ostatnio uwage na to ze admin ~silence uzywa WH w zamian tego dostalem bana na 10h wchodze dzisiaj i na wejsciu dostalem bana na stale od tego samego admina czy to jest fair ze admin uzywa czitow i na doadtek banuje graczy bez powodu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Sajlens jest poprostu zajebisty! I nic na to nie poradzisz.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 ekhm. Dzieci Ja, zeby nie byc gorsza - tez zostalam wyzwana od cziterow. Tacy to admini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Oj nie chwal się i tak jesteś słaba a wracając do tematu to sielance jest czysty:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 dobra, czysty czy nie akurat nie o to tutaj chodzi. Jest sprawa bana. zielone100g napisz odwołanie według wzoru i zostanie ono wyjaśnione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 (edited) A pochwal się jaki masz nick ? Domyślam się, że Degustator. Wszedłeś na serwer jak były 3 osoby, pierw sprytnie Mnie spytałeś czy dalej mam admina odpowiedziałem, że nie. Następnie zacząłeś Mnie obrażać, wyzywać. Grzecznie odpisałem Ci, żebyś nagrał demo, napisał skargę i czekał. Najwidoczniej to nie poskutkowało, bo sytuacja się powtórzyła. Wręczyłem Ci w nagrodę bana na 10h ale Ciebie to tak rozzłościło, że jeszcze Mnie wyzywałeś. Edited December 11, 2011 by Rebel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielone100g Posted December 12, 2011 Author Report Share Posted December 12, 2011 Gadaj zdrowo, udowodnij mi ze cie wyzywalem, screna prosze. Powiedzialem ci ze nie fair ze admin gra na wh, poweidziales zebym nagral demko, zgodzilem sie, na co dostalem bana po chwili. Kilak dni pozniej wszedlem nic na cb nie pwoeidzialem tylko sie zapytalem czy jest admin, nie dales mi dojsc do slowa tylko odrazu ban. czlowieku jesli ty jestes adminem to szkoda slow. Domagam sie odwolania bo nic nie masz na mnie tylko to ze osrales sie jak poweidzialem ze cie nagram. Naucz sie dziecko grac a pozneij staraj sie o admina a nie grasz na czitach i kozaczysz bo masz wieksze prawa. tyle w tym temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts