Paj Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 i ssow nie namaluje bo mam ich 6 i wkleilem wszystkie jakie mialem i nie bylo ich 8 , sprawdzcie wogole czy mozecie robic wiecej niz 6 bo cos nie sadze .. Tego niestety ci nie powiem, bo nie mam pojecia Z tego co widzialem, to i tak wyzwales Agate chociazby od debilki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted December 25, 2011 Author Report Share Posted December 25, 2011 Gracz abc Typ bana SteamID SteamID STEAM_0:0:11645343 Adres IP ukryty Zbanowany 25-12-2011 - 13:25 d³ugo¶æ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód ssy na forum (8) Zbanowany przez admina Agata (Agata) Zbanowany na serwerze War3FT [TheGames.PL][FastDL] @ pukawka.pl Poprzednie bany 0 SSy dałem w 1 poscie .. i te (8) to se sama dopisalas wiec mam wyjebane , z tego co wiem to mozecie sprawdzac kto ile ssow robil , wiec to laskawie niech ktos sprawdzi bo jej " jestem pewna ze 8 robilam " mnie malo interesuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted December 25, 2011 Author Report Share Posted December 25, 2011 gdzie wyzwalem agate od debilki ? zacytuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Łaaał jakis postep... W takim razie czekaj teraz na wypowiedzi innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted December 25, 2011 Author Report Share Posted December 25, 2011 no to ocen wkoncu temat , bo gadasz o wszystkim tylko nie na temat , jesli masz mi cos do zarzucenia to dawaj twardo cytaty / demka / nagrania itp , jesli nie to oceniaj wkoncu ten temat czy widzisz na tych ssach wh/ aima czy ki **** tam jeszcze jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 ja bym chcial, zebys sie wysilil i wstawil mi te ss'y na fileserve, filesonic, czy cus. \\\\\\\\\\\\\byle bym mogl je sciagnac i wtedy bd mogl ocenic temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 (edited) daj sobie siana paj. on ma cos z garem, sie wkurwie zaraz i zadnego unbana nie dostaniesz, bo to,ty zaczales nie ja. mario dostal odrazu ub i wstawil to co mial wstawiic. ty kurwa nawet nie potrafiles napisac wedlu wzoru. nikt nie bedzie cie prosil az ty wielce pan , to wszystko zrobisz. ty zaczales to wszystko. nie podoba ci sie cos? to wy*****alaj i tyle. **** z tymi 2.ssami, gdzie jestem pewna ze je zrobilam, jednak trzeeba bylo czekac az to zrobisz. teraz ty czekaj az ktos cie odbanuje. dupe to mozesz lizac sam sobie. a wyzwales mnie chociazby na serwie jak wychodziles, wiec zmus mnie tylkoo a zamkne temat bo juz mnie zabardZo wkurwiasz. jedyne co miales pozniej zrobic, to napisac wedlu wzoru. oczywiscie najpierw trzeba bylo zjechac wszystkich i udowodnoc ze o tak wyjdzie na twoje. jak chcesz,moge ci pokazac moja powinnosc. jeszcze tylko jedno slowo w ktorym kogos obrazisz. Edited December 26, 2011 by Agata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 wrzuc ssy tam gdzie napisal paj, napisz znowu wedlu wzoru (cale podanie od nowa) ale w tym temacie. oczywiscie wszystko ma byc napisane bez jakichkolwiek obrazliwych slow. krotko, na temat i moze cie odbanuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 dawaj cytaty gdzie kogos obrazilem , jakbys nie widziala napisalem wszystko co bylo wymagane , masz wszystko zawarte w 1 temacie , i ty nie masz oceniac tego co ja tutaj pisze tylko masz oceniac czy widzisz wh na screen shotach jesli widzisz to banuj jesli nie to na co czekasz ? chyba juz to w wczesniejszym poscie napisalem , masz swoje wszystkie dane itp , wiec nie rozumiem na co wy jeszcze czekacie aha i ja mam wrzucac ssy adminowi ktory mnie zbanowal z tego co pamietam i tylko admin ktory banuje moze zdjac aktywnego bana ? wiec chyba jak sie nie myle byla to agata ktora moze ogladac ssy , nie rozumiem z czym masz jeszcze problem Gracz abc Typ bana SteamID SteamID STEAM_0:0:11645343 Adres IP ukryty Zbanowany 25-12-2011 - 13:25 d³ugo¶æ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód ssy na forum (8) Zbanowany przez admina Agata (Agata) Zbanowany na serwerze War3FT [TheGames.PL][FastDL] @ pukawka.pl Poprzednie bany 0 http://imageshack.us/photo/my-images/502/dekabul0001qb.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/252/dekabul0002m.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/860/dekabul0003y.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/207/dekabul0004d.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/7/dekabul0005v.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/843/dekabul0006vg.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 aha i jeszcze jedno agata jak nie wiesz co mowilem jak mnie banowalas to sie lepiej nie odzywaj albo powiedz co dokladnie powiedzialem , bo slowa debil , debilka to ostatnio uzywalem chyba jak mialem z 15 lat , przy okazji jak moglem uzyc slowa debilka skoro nawet nie wiedzialem kto mnie banuje a sprawdzilem to dopiero w konsoli ? xD ty jestes bajkopisarz jednak , jak nie 8 ss'ow to wyzwiska , proponuje juz dawno , masz mi cos do zarzucenia ? dawaj demko / cytat / screen shot / nagranie jakies czy ki **** .. jesli nie masz to nie rozumiem o co ci jeszcze chodzi , wiec wez sie wkoncu za patrzenie na te ssy bo masz je juz 1 dzien dostepne jesli widzisz na nich cheata to nie ma problemu , a jak nic nie widzisz to UB , niech ktos wkoncu ogarniety wezmie sie za ten temat bo i wy sie wkurwiacie i ja sie denerwuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 wiem co mowiles i bede sie udzielac bo takie tu jest moje zadanie. powiedziales - idiotka , nie debilka. Sam sie odbanuj. prosilam cie abys napisal wzor i ssy i nic wiecej. Teraz sam sobie radz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 nie no niech jakis h@ sie zajmie ta sprawa bo to smieszne jest rozdajecie adminow nie kompetentnym osoba ktore banuja a potem mowia sam sobie radz jak maja wszystko napisane , paniusiu ja mam w dupie twoje humorki skoro podjelas sie admina to sie wywiazuj ze swoich obowiazkow masz temat wszystko w nim podane i ty mi piszesz zebym sie sam odbanowal ? kurwa ludzie zobaczcie jak to smiesznie wyglada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 smieszny to jestes ty i te twoje posty tutaj. Idz tam gdzie masz kompetentnych adminow, mysle ze na wiekszosci serwerow jestes pobanowany. Dlatego tutaj sie tak wyzywasz. narazie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc123 Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 jestem opbanowany ? a niby za co ? twoja oznaka slabosci , brakuje ci pomyslow to sugerujesz mi inny serwer jak mi ciebie zal agatko na prawde nie wiem kto ci dal admina ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Jeszcze raz cie prosze o wstawienie ss'ow na jakis hosting, gdzie bede mogl je sobie sciagnac i dokladnie ogarnac odpowiednimi programami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts