Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

dałem bana na 240 za lamanie regulaminu, wszedłeś za 5 minut i powiedziałeś że już nie będziesz, więc otrzymałeś perma za nie odczekanie kary.

temat skończony chociaż nie według wzoru

pozdrawiam, FleeSzzUuu

Posted
  FleeSzzUuu said:
dałem bana na 240 za lamanie regulaminu, wszedłeś za 5 minut i powiedziałeś że już nie będziesz, więc otrzymałeś perma za nie odczekanie kary.

temat skończony chociaż nie według wzoru

pozdrawiam, FleeSzzUuu

No ale za to odrazu perma?? A jak jakiś bot gra to admina nie ma na serwie , a Ty czepiasz się porządnych graczy, to przecież głupie ze za takie coś nie mogę już wejść na serwer. Mógłbyś okazać trochę zrozumienia ze swojej strony. Chodzi o to ze zależy mi o to aby grać na tym serwie.

Posted
  FleeSzzUuu said:
porządny gracz nie łamie regulaminu.

to po pierwsze!

a po drugie:

pisze i mówi się że zależy Ci na czymś nie o czymś więc albo jesteś durniem bez szkoły albo jesteś tak młody że jeszcze nie zdążyłeś się tego nauczyć a więc ban oby jak najdłuższy bo nienawidzę grać z dziećmi:P i nie rób tutaj wymówek że jak admina nie ma to nikt nie przestrzega regulaminu... akurat trafiło że admin był a ty nie dostosowałeś się do reguł więc przyjmij z godnością co Ci się należy!!!

PZDR

Posted
  FleeSzzUuu said:
porządny gracz nie łamie regulaminu.

Pomyślę ile ban będzie trwał, sprawdzaj na ban liście może za jakiś czas zmieni się jego długość

Dzięki Fleszuu . Będę sprawdzał Ban Listę.