Daniel Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Siema. Dostałem Bana od admina Zdejm ten fartuch, nie wiem za co. Powod :w ten sposob masz perma bez mozliwosci odwolania . Proszę o ub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted January 7, 2012 Author Report Share Posted January 7, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/849/banqe.jpg/ ss bana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 dałem bana na 240 za lamanie regulaminu, wszedłeś za 5 minut i powiedziałeś że już nie będziesz, więc otrzymałeś perma za nie odczekanie kary. temat skończony chociaż nie według wzoru pozdrawiam, FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted January 7, 2012 Author Report Share Posted January 7, 2012 dałem bana na 240 za lamanie regulaminu, wszedłeś za 5 minut i powiedziałeś że już nie będziesz, więc otrzymałeś perma za nie odczekanie kary.temat skończony chociaż nie według wzoru pozdrawiam, FleeSzzUuu No ale za to odrazu perma?? A jak jakiś bot gra to admina nie ma na serwie , a Ty czepiasz się porządnych graczy, to przecież głupie ze za takie coś nie mogę już wejść na serwer. Mógłbyś okazać trochę zrozumienia ze swojej strony. Chodzi o to ze zależy mi o to aby grać na tym serwie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 porządny gracz nie łamie regulaminu. Pomyślę ile ban będzie trwał, sprawdzaj na ban liście może za jakiś czas zmieni się jego długość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 porządny gracz nie łamie regulaminu. to po pierwsze! a po drugie: pisze i mówi się że zależy Ci na czymś nie o czymś więc albo jesteś durniem bez szkoły albo jesteś tak młody że jeszcze nie zdążyłeś się tego nauczyć a więc ban oby jak najdłuższy bo nienawidzę grać z dziećmi:P i nie rób tutaj wymówek że jak admina nie ma to nikt nie przestrzega regulaminu... akurat trafiło że admin był a ty nie dostosowałeś się do reguł więc przyjmij z godnością co Ci się należy!!! PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 porządny gracz nie łamie regulaminu.Pomyślę ile ban będzie trwał, sprawdzaj na ban liście może za jakiś czas zmieni się jego długość Dzięki Fleszuu . Będę sprawdzał Ban Listę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts