Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

widzę że dawno nic tu nie było pisane więc może kurde też się pochwalę a co:D

oto moja cudowna Viki b 1998 kombi 1.6 B+LPG dość zrywna i ekonomiczna:) 9l gazu mi pali a czasem jej daje w palnik nieźle]:-> bez klimy... z radiem na kasety, nie ma skóry ani wyjebanych głośników:) trzeszczą i skrzypią siedzenia trochę:D ładne światełka ANGEL EYES, zajebiste 16" felgi bbs pod kolor bryki i deczko podrasowany wydech ale na prawde delikatnie odpadła mi ostatnio jedna listwa... ma ponad 300 tyś najebane i kocham ją bo mimo wszystko silnik pracuje zajebiście....

oceniajcie!!!!:D

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=269335173101031&set=a.269335139767701.73177.100000736510622&type=3&theater

• 3 months later...
Posted

hmm, nawet fajne auto. Lecz musze przyznac ze moje jest calkiem z innej bajki :) Peugeot 206 cc. ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, ASR, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy.Pojemność skokowa: 1997 cm³. Zajebiste auto jak dla mnie, chociaz kolezanki sie smieja ze do tylu to wejdzie tyko dziecko :) Czysta zazdrosc :P

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=249509145109827&set=a.249509141776494.61583.100001522296317&type=3&theater

Posted

o widzisz... znowu ja nie jestem do francuskich aut przekonany. tylko niemieckie albo japońskie jak dla mnie:) mam ponad 300 tys najechane i silnik igiełka

Poza tym pewnie po prostu widzisz cabrio i szczysz po majtach:P:D

Posted (edited)

Zgadzam się z tymi japońskimi samochodami. Dzielę z ojcem Honde Accord 2.0, która jest po prostu bezawaryjna i świetnie się prowadzi.

Co do cabrio, one mają coś w sobie, że się podobają..

Edited by Daniel
Posted

Niekoniecznie chodzi mi o same cabrio a o to ze moi rodzice jezdza Peugeotem 307 z 2005r. maja nim nabite 200 tys. przebiegu i nic sie z nim nie stalo oprocz drobnych wymian. Niemiecke jeszcze ujda ale do japoncow jakos nie mam przekonania. Z reszta u mnie w rodzinie sa praktycznie same francuzy i nikt sie na nie nie skarzy zeby mialy jakies powazniejsze usterki.

Posted

Są trzy prawdy: prawda, nieprawda i Twoja gówno prawda bo tego opelka zamieniłem z passata b5. I wcale go nie chwaliłem... Nigdy więcej tego szmelcu!

Posted

Tylko zastanawiam sie jak dlugo mi wytrzyma bo nabite ma z 4tys km, jeden porzadny szlif po asfalcie zaliczylem i troche rzeczy jest do wymiany (a mam go dopiero od lipca :D)

Simsony swietne motory! :D

ja mam jeszcze w garazu JAWE 350, moze wam to cos mowi? :D