damiian961 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Piszę w sprawie unbana , powodem bana było używanie czita WH , którego nie mam i nigdy nie miałem. Zostałem zbanowany 5 miesięcy temu przez Admina Fleszu. Mam taki rodzaj Counter-Strike , w którym nie mam zapisanych screenów zrobionych przez Admina. Chciałbym zostać odbanowany , ponieważ szukałem tych screenów już ponad 1 godzinę i wasza sieć serwerów jest dobra , a nawet bardzo. Quote
damiian961 Posted January 22, 2012 Author Report Posted January 22, 2012 Przepraszam za błąd z mojej strony , zapomniałem o nicku : proroK# Quote
paczek Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 1 nie wg wzoru 2 bez ssow nie masz szans 3 slaba bajka Quote
5517o0o Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 ssy zawsze się zapisują jeśli masz system windows vista lub windows7 powinny one być w folderze cstrike ale nie tak do końca.... na pasku zadań masz opcje typu organizuj/pokaz slajdów/nagraj/pliki zgodności. jeśli klikniesz pliki zgodności powinny wyświetlić się zrobione ssy jak równierz demka które nagrywałeś i możliwe że takie które zostały tobie nagrane bo chyba z tego co wiem jest możliwa taka opcja ale pewności nie mam:) ssy na pewno... druga możliwość to spróbuj przez wyszukiwarkę wpisać nazwę mapy na której miałeś robione ssy i szukać w lokalizacjach plików o podobnej nazwie "de_dust00002" "nazwa_mapy00001" czy jakoś tak Miałem taki sam problem i w ten sposób go rozwiązałem... też kiedyś pisałem na forach że nie mam ssów i tak mi to wytłumaczono i nagle się znalazły:) Quote
5517o0o Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 1 nie wg wzoru2 bez ssow nie masz szans 3 slaba bajka 1 słabo ze wzorem 2 on ma te ssy tylko o tym nie wie (Głupi system operacyjny) 3 podejrzewam że to nie bajka tylko ten problem co ja miałem Quote
damiian961 Posted January 22, 2012 Author Report Posted January 22, 2012 Spróbowałem wszystkich opcji , które zostały napisane w komentarzach i w żadnej z nich nie ma tych ss. Nie mam ochoty kłamać , że mam je , a mówię , że ich nie mam , bo zależy mi na grze w tej sieci serwerów bo jest warto. Quote
5517o0o Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 2 bez ssow nie masz szans i na pewno nie masz csa który nie zapisuje ssów! nie wierze żeby ktokolwiek wstawił się za UB dla Ciebie jeśli ich nie wkleisz a na pewno gdzieś są... Quote
-hindler Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 też kiedyś miałem takie coś że nie miałem pliku gdzie się zapisują ss'y i wtedy dostałem tez bana od Silence za wh którego nie miałem i weszliśmy kiedyś na Skype i on mi przeszukiwał całego kompa żeby to znalesc i też nie znalazł. Z Quote
Ynex Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Fleszu dał bana, to on niech wyda werdykt :-). Quote
-hindler Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 A jeszcze jedno powiem to moj real i jak zobacze ze czituje to nie dosc ze na real go dorwe to jeszcze osobicie dam mu bana Quote
Recommended Posts