Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Piszę w sprawie unbana , powodem bana było używanie czita WH , którego nie mam i nigdy nie miałem. Zostałem zbanowany 5 miesięcy temu przez Admina Fleszu. Mam taki rodzaj Counter-Strike , w którym nie mam zapisanych screenów zrobionych przez Admina. Chciałbym zostać odbanowany , ponieważ szukałem tych screenów już ponad 1 godzinę i wasza sieć serwerów jest dobra , a nawet bardzo. :)

Posted

ssy zawsze się zapisują jeśli masz system windows vista lub windows7 powinny one być w folderze cstrike ale nie tak do końca.... na pasku zadań masz opcje typu organizuj/pokaz slajdów/nagraj/pliki zgodności. jeśli klikniesz pliki zgodności powinny wyświetlić się zrobione ssy jak równierz demka które nagrywałeś i możliwe że takie które zostały tobie nagrane bo chyba z tego co wiem jest możliwa taka opcja ale pewności nie mam:) ssy na pewno... druga możliwość to spróbuj przez wyszukiwarkę wpisać nazwę mapy na której miałeś robione ssy i szukać w lokalizacjach plików o podobnej nazwie "de_dust00002" "nazwa_mapy00001" czy jakoś tak

Miałem taki sam problem i w ten sposób go rozwiązałem... też kiedyś pisałem na forach że nie mam ssów i tak mi to wytłumaczono i nagle się znalazły:)

Posted
1 nie wg wzoru

2 bez ssow nie masz szans

3 slaba bajka

1 słabo ze wzorem

2 on ma te ssy tylko o tym nie wie (Głupi system operacyjny)

3 podejrzewam że to nie bajka tylko ten problem co ja miałem

Posted

Spróbowałem wszystkich opcji , które zostały napisane w komentarzach i w żadnej z nich nie ma tych ss. Nie mam ochoty kłamać , że mam je , a mówię , że ich nie mam , bo zależy mi na grze w tej sieci serwerów bo jest warto.

Posted
2 bez ssow nie masz szans

i na pewno nie masz csa który nie zapisuje ssów! nie wierze żeby ktokolwiek wstawił się za UB dla Ciebie jeśli ich nie wkleisz a na pewno gdzieś są...

Posted

też kiedyś miałem takie coś że nie miałem pliku gdzie się zapisują ss'y i wtedy dostałem tez bana od Silence za wh którego nie miałem i weszliśmy kiedyś na Skype i on mi przeszukiwał całego kompa żeby to znalesc i też nie znalazł. Z