M4Gik Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Hey,mam sprawe dzis dostalem bana kolo godziny 13 przez grzybka na mapie de westwood: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : M4Gik* [AMXBANS] Reason : ' ss na forum ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.5.65.202 ' [AMXBANS] ======================================= no dobra mniejsza z tym ze nieslusznie dostalem bana! ale chcialem grzecznie wrzucic ss`y na forum lecz takowych nigdzie nie ma w folderze z gra counter strike(valve) niemoge ich nigdzie znalezc... Co mam zrobic?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Szukaj dalej muszisz je mieć w cstrike lub cstrike_polish bez nich nie będzie ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Gik Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 tak tylko ze ja mam tak Valve-(albo cs_trike albo znowu valve)-a potem szukam ich i niemoge ich znalezc..... jakby ich niebylo,zadnych ss`ow nie ma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Jeśli pamiętasz na jakiej mapie dostałeś bana to wpisz nazwę mapy w wyszukiwarce na kompie, czyli np. de_nuke i znajdzie ci te ss'y. Jeśli ich nie wrzucisz, ub nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Gik Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 szukalem ich i niema.. jeszcze raz sprawdze.. i dupa. ;/ tyle wbijania odznak... niemozecie mi dac ub i niewiem , znowu zrobic ss`y??. Powinniscie miec HLTV i bynibylo problemow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Nie dasz fotek nie ma ub proste Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Gik Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 no fajnie tylko ze mam windows7 i jak mi kolega powiedzial na nim sa problemy bo niezapisuja sie ss`y.... a po 2 zal mi takiego serwera(moze i dostane bana na forum..) ze jak ktos dobrze gra ze jakies dzieci krzycza ze ma czity,a jest non steam to admin bo banuje dla swietego spokoju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 takie bajki ze się na zapisują ss na win7 to możesz sobie dzieciom w przedszkolu opowiadać ja jakoś mam win7 i ss mi się zapisują... więc lepiej poszukaj tych ss i jeśli następne posty mają wyglądać tak jak ten poprzedni to lepiej sobie daruj dalsze pisanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Nie obwiniaj adminów że jak dzieci krzyczą to odrazu admin cie banuje. Admini przyglądają się graczom jak są jakieś podejrzenia i wtedy robi ss'y no i dopiero ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 jeszcze raz mówię gracze z win7 w folderze cstrike trzeba nacisnąć opcję pliki zgodności i wtedy pokazuje wszystkie ssy i demka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Jak tak dobrze grasz daj ss'y i będzie po sprawie dostaniesz ub i będziesz grał dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Z twojego posta, wnioskuje ze sam jestes dzieckiem. - ''zal'', to to to to to. :-) Troche malo zrozumialy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Gik Posted January 27, 2012 Author Report Share Posted January 27, 2012 przepraszam wszystkich nie jest to wina niczyja tylko kompa jesli ktos ma takie problemy trzeba dac prawym na cs>wlasciwosci>zastosowanie>uruchom jako oadministrator. przepraszam za to ale wujek google dopiero pomogl.. teraz mozna mi ss`y robic,nie usuwalem ich bo po co? teraz all dzialaja :dziekuje dla :skodor malysz Grzesiek i bearshare Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Co mnie to bez ss nie ma ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Gik Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 Powiem tak, nie wrzuce tamtych ss`ow bo mi sie niezapisaly... ,dopiero jak dalem w zgodnosciach "uruchom jako administrator" dopiero mi sie zapisaly, po 2 jak dostalem bana byl u mnie skodor widzial jak gralem, nawet razem szukalismy ss`ow wtedy ale ich nie bylo, po 3 ja tak gram nie gram na czitach bo chcem miec skilla a nie frajde ze kogos rozwalam botami , po 4 Grzybek powiem ci 1 ja i tak bd mogl grac na serwerze pod innym nickiem i nawet o tym nie bd wiedzial , zalezy mi o ub ale jak bd chcial i tak bd grac na serwerze... POZDRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Szrzecze, piszac ten tekst bardziej sie pogrążyłeś, mówiąc, że zmienisz ip i nick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Gik Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 czemu sie niby pograzylem?? poprostu mowie ze chcem 2 szanse... a to ze i tak bd grac znaczy ze mi zalezy na serwerze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 a skad wiesz że teraz ci się zapisują jak żaden admin ci ich nie zrobił ? Magik już nie kombinuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Gik Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 $hindler wlaśnie ze stestowałem i sie zapisuja.... a po2 niekombinuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Nie ma ub. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts