99artysta2 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 szczerze mówiąc zacząłem grać u was z 4 dni temu, jednak co mnie dziwi to to, że jeszcze ani jednego admina nie widziałem i tutaj moje pytanie, są tak owi w ogóle ? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Grasz 4 dni a więc nie wiesz w ogóle kto jest adminem pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Adminów na bf akurat jak mrówków ale na war3 to jest problem niestety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Bo ludzie sa przyzwyaczajenie ze admini (mlodziki) spamuja na say@, dlatego w wiekszosci mysla ze nas nie ma :-) Do mnie ostatnio koles napisal - ''Ty widzialas tu w ogole kiedys admina'' ? (chlopaczek, ktorego widuje codziennie). Nie zdaja sobie sprawy, kto banuje ]:-> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99artysta2 Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 a co ma do tego fakt, że nie wiem kto jest adminem ? Skoro na serwie większość biega bez ścian i nikt z tym nic nie robi ? W sumie na steamie nikogo z dopalaczmi jeszcze nie widziałem, co cieszy ^^, ale matołków z nsa, którzy chyba próbują się dowartościować lvlem, więcej niż grzybów po deszczu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cabanaa Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Ja tam czesto jakiegos admina widze Lepiej mniej niz wiecej, i syf na serwie bedzie bo czasami admin mysli ze mu wszystko wolno pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3@D_HUNT3R Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 są admini są... aczkolwiek wiekszość pozostaje anonimowa... Bo jak by tak każdy wiedział kto jest adminem to spamuuu by było że hoho to prawda że odpalonych na serwie nie brakuje no ale cóż... admini też mają swoje życie i jeśli szukać ich to myślę że wieczorem najprędzej? :> nie każdy jest no-lifem... akurat zabawne jest że gdy wchodzi admin to z 15+ osób na serwie robi się max. 10 przynajmniej wtedy można grać haha a po za tym... ludzie... ćwiczcie a dacie rade... wiekszość osób biega z WH..( a skill taki mają jak boty na easy )... myślą że nie zauważy się ale to są takie boty że to z drugiego końca mapy sie słyszy jak biega i skanować próbuje przez 5 ścian naraz.... moim skromnym zdaniem da się życ tak zbaczając z tematu to w sumie tylko ograniczenie pingowe by się przydało haha no i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ale kurwa biadolicie... Aż mnie zbulwersował ten temat.... ($hindler jak byś grał w ogóle na war3...) adminów nie ma i taki jest fakt. Znam wszystkich i wchodzę codziennie na 5/6 mapek i kurwa jak do kogoś nie napisze to nie będzie nikogo na serwie. Jedyny admin który się pokazuje i gra dość systematycznie ale sama i tak wszystkiego nie ogarnie to Agata (za co dziękuje). 55 wiem że sesja itd. ale po co się starałeś o tego admina przed sesją skoro i tak teraz nie wchodzisz, jedyne co teraz można to ponarzekać na Ciebie. (poza tematem, Cabana ale łapka... xD troche metki, omki, boldek, deka i potem pływająca łapka na wietrze xD za dwa lata przestaniesz ćwiczyć i będziesz miał większy spadek niż wzrost w szczycie ^^ ) Czekam na odpowiedz :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 ponarzekać johny możesz sobie na wyższe sfery niż ja:* nie wiem czy na dobre Ci to wyjdzie;] dla twojej wiadomości nie mam adma na wr3 ze względów technicznych, a ze wkurwia mnie delikatnie gra z odpałami- rzadko wchodzę. Częściej spotkać mnie można na bf2. Sesja się skończyła i jestem dostępny przez prawie pół dnia i do późnych godzin nocnych. Jak tylko rozwiąże się problem to coś będziemy działać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Panowie ale po co tak odrazu bluzgacie.Jak wy jesteście tak dostępni i nie oszczędzacie słów na innych to czemu sami nie napiszecie podania o admina (tak wam szkoda tych 5 zł na miesięczną składkę za admina lub już tych 30 zł na steam) codziennie więcej wydajecie na fajki(ci którzy palą) lub na browary.A admin też człowiek i cały czas prowadzi swoje prywatne życię jak może to się zawsze stara ogarnąć cheata ale najpierw do niego napiszcie jak jest dostępny bo wiecznie grać też nie może. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Nikt nie bluzga, a jak już to z niewiedzy (wybaczalne) cóż... war3 jest oblegane przez niedorozwinięte dzieci neo i nic na to nie poradzimy...ja proponuje składać podania to będzie nas więcej:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 W wiekszosci, gracze na war3 nie posiadaja steam'a. Dlatego tez, jest mniej podan o admina. Tak jak 55 mowi, najwiecej jest u nas dzieci neo, niestety nic z tym nie zrobimy. Trzeba poczekac az znajda sie godni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Sorki 55, ale nie wiedziałem o Twoich problemach z adminem... Wracając do tematu to nie znajdą się ogarnięci gracze gdyż po wejściu od razu tracą chęć pykania na serwie przez zgraje pedofilów grających z setkami permów. Może jakiś konkurs czy nie wiem co już zrobić żeby ktoś konkretny, wiarygodny i ogarnięty siedział (chociaż czasem) na warku... Przecież jest duża ilość graczy na tym serwie więc powinno się bardziej zadbać o mój ulubiony serwer^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Coraz wiecej adminow mamy. Mamy tylko jakis problem z serverem. Juz 2 osobom nie wykrywa admina na war3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZexeN Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Jest tutaj kilku adminów,ale niekiedy ich nie ma. Przydaliby sie nowi na war3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Ostatnio były złożone 2 podania na war3, ktore zostały rozpatrzone pozytywnie.. Także napewno wszystko idzie w dobrą stronę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts