SzpyruS Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Siema, mam problem ze steamem, może ktoś bd mi w stanie pomóc.! Wczoraj zalogowałem się normalnie na steama, po czym po 5 minutach steam sam się wylogował. Spróbowałem zalogować, się jeszcze raz ale wyskoczył komunikat, że podane konto nie istnieje lub mam błędne hasło(co nie wchodzi w grę). Próbowałem odzyskać konto wysyłając wiadomość z kodem weryfikacyjnym na mój emali, ale żadna wiadomość nie przyszła.! Jak możecie sami zauważyć co poniektórzy nie zobaczycie mnie już w liście swoich znajomych, a z góry mówię, że nikogo nie usuwałem. Napisałem już do pomocy technicznej steam i czekam na odpowiedź, ale może ktoś z was mi pomoże.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 moze ktos cie wyruchal ze steama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 niee. Żeby mógł mi ktoś np. z was podpieprzyć konto musiałby znać moje pasy do steama jak i do maila, co jest niemożliwe. A mojego konta po prostu nie ma.! nie istnieje. Napisałem już do pomocy technicznej ale narazie nikt nie odpisuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Odzyskałem Konto. Dla osób, którym może się przydarzyć podobna sytuacja pisze jak sobie z nią radzić. Wchodzimy na stronę support.steampowered.com. Następnie klikamy "ask a question" i piszemy po angielsku: chcielibyśmy zgłosić kradzież konta "nazwa" "klucz steam". I wypełniamy w formularzu odpowiednie kryteria adekwatne do zdarzenia. Ja uzyskałem odpowiedź po 3 dniach, więc cierpliwość się opłaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Kurwa, tym razem mi się nie udało. Popróbuję z innymi graczami a temat .. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts