Dzem Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Nick Zbanowany : Dzem Admin : nie znam Godzina : około 21:00 SS : brak Powód : cheaty id: STEAM_0:1:2298405 ip: 83.29.220.124 Witam zostałem zbanowany bez podania dowodów, nie tak to sobie wyobrażałem, liczę na podanie konkretnych dowodów i przyczyny. Jestem przekonany że admin nie pokwapił się nawet by przyjrzeć się mojej grze, nie wspomnę o nagrywaniu demka czy robieniu screenów. Jeżeli źle umiejscowiłem temat - przepraszam i proszę o przeniesienie do właściwego działu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Dzem juz mial robione ssy i byl czysty ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzem Posted March 28, 2012 Author Report Share Posted March 28, 2012 Istnieje jakaś szansa na rozwój sprawy ? Jak dowiedzieć się kto banował ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Tak wejdz na bl serwa i sprawdz kto banował... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Już sam sprawadziłem.Banował Avaj więc on musi się wypowiedzieć na ten temat za co ban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Jutro jak zlapie Avaj'a , to napisze do niego aby sie wypowiedzial. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzem Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 No cóż, spodziewam się za co dostałem bana. Dostałem go po dwóch akcjach gdzie zdjąłem kogoś siedzącego przy suficie mapy de_irak w CT (human-niewidzialność). Naturalnie rozumiem osobę która mówiła że czituje bo faktycznie wyglądało to ciekawie. Jednak ktoś w ct będąc niewidzialny i stojąc na tle błękitnego nieba mapy de_irak jest jak czarna plama wobec światłości - po prostu łatwo go widać. Wszystko to można samemu sprawdzić, przetestować. Nie lubię się tłumaczyć bo nie uważam się za pro i jak na czas który gram w csa to gram na prawdę słabo a gram 10 lat w tym bodajże 9 na swoim koncie steam którego mi szkoda a lubię grać na waszych serwerach. Nie piszę tego broń boże by kogokolwiek oskarżać, wiem jak to jest być adminem, sam nim wielokrotnie byłem i doskonale rozumiem wszelkie metody sprawdzania graczy. Po prostu w tej kwestii nie mam nic innego na obronę jak zwykłe wytłumaczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 (edited) Ok, wiec zrobimy tak, ze ja Cie odbanuje narazie bo Avaja nie widac. Najwyzej bedzie na mnie (choc wiem ze nic nie masz i jestes czysty). Swiadcza o tym tez ssy ktore wczesniej miales robione i oczywiscie to ze nie raz z Toba gralam na serwie i nie widzialam zadnego wallhack'a czy cos innego. Pozatym masz steam'a wiec jak by co, mozna dodac znowu do banlisty - co uwazam za absolutnie niepotrzebne. Narazie tematu nie zamykam. Edited March 29, 2012 by Agata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts