Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Gracz Dwight Typ bana SteamID i/lub adres IP SteamID SteamID nie znane Adres IP 62.244.157.66 Zbanowany 04-04-2012 - 17:35 d³ugo¶æ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód nie widzialem ssow na forum Zbanowany przez admina 2 pr0 4 u (bQ) Zbanowany na serwerze TheGames.PL[bF2/4FUN][sTEAM+NoN]@ gry.wilan.pl Poprzednie bany 0

ssy nie mialem zapisane na kompie prosze o ponowne zrobienie ssy by Dwight :)

Posted

Niech sie BQ wypowie, bo nie widac na banliscie, aby mial bana ze wstawieniem ssow. Jedynie ten ktory dostal teraz. Ja z niego rozumuje iz mial juz poprzedniego, w ktorym mial je wstawic, a takiego nie ma.

Posted

przysiegam ze nie mam tego na kompie przejzalem kazdy folder nie ma nigdzie prosze mariusz prosze o ponownie zrobienie ssy przez bQ i wstawie odrazu jak bedzie bq zrobi mi i ide odrazu na forum i wsawie prosze ;)

Posted

tak jak to mowi mariusz, ogolnie mial je wrzucic po dokonczeniu mapy troche zbytniu mu zaufalem ale tylko dlatego ze troche dlugo tu gra i praktycznie nikt sie wczesniej nie pofatygowal o ssy ani nic takiego. jednakze ssy jestem pewien ze mial robione bo sie nawet glupio pytal iedy ma je wstawic i mariusz byl swiadkiem, tak wiec albo ssy albo nie ma ub.

Posted (edited)

tylko nie zabardzo wiem jak to sie robi bo mialem przerde ponan pol roku moze wiecej i zapomnialem jak to sie robi

orzysiegam nie klanie z ssy naprawde nie mam ich na kompie prosze odbanujcie mnie i zrobcie mi ponownie ssy blagam odrazu wstawie

Do Agary:

Bo bQ powiedzial mi zebym wstawil ssy ale nie bedzie mnie banowal powiedzial mi zebym wstawil ssy na foutum po zakonczeniu mapy ale nie mam nigdzie zapisane przysiegam nie klamie ;/

Edited by Agata
Posted

nie ma zadnych ponownych ssow, masz ogolnie 3 dni na wrzucenei ssow wiec naucz sie ich szukac i je wrzuc w innym wypadku ban pozostaje, kazdy inny post gdzie nie ma ssow uznam za zasmiecanie tematu

Posted

Jezu czlowieku wpisz w wyszukiwarke na kompie taka opcja po wcisnieciu prawego klawisza na dysku "Wyszukaj..." i piszesz "Cstrike" odnajdzie Ci folder i tam masz ssy, nie pisz zadnego wiecej posta jesli nie bedzie to screen. Tyle z mojej strony.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...