Stachu1 Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Data otrzymania bana: dziś 06.04.2012 Godzina: 15:04 Nick Admina wręczającego: Agata Uzasadnienie bana: Aktywny ban Treść odwołania: Uzasadnienie bardziej logiczne i konkretne? i dlaczego ban na zawsze? Byl westwood wcisnąłem niechcący binda i zreklamowalo serwer, przeprosiłem za to, zaraz pózniejk dostalem bana na 5 minut zebym zmienil bind. Zmieniłem bind i wszedłem na serwer po 6 , 7 minutach i dostałem bana aktywnego. Jak juz 5 minut minęlo. Dowód uzasadniający odwołanie: SS nie wykonano. [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'aktywny ban' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '83.24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Samo nigdy nic się nie robi... Widocznie 5 minut nie minęło, bo wtedy na pewno nie dostałbyś perma. Agata niech się wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 (edited) Jeden byl za binda w drugi jest na banliscie 01-07-2010 - 16:34 Stachu FleeSzzUuu juz ide Na zawsze. Mozliwe ze to nie ty, bo bylo to troche czasu temu. To swiadczy o tym ze grasz na czyims nicku. Miales jakies level'e ponabijane? Jezeli tak to zmien nick, jezeli nie to Cie odbanuje. Edited April 6, 2012 by Agata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachu1 Posted April 6, 2012 Author Report Share Posted April 6, 2012 dobra to zmienie nick , trudno sie mówi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 ub zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts