Petronas Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Nick: Petronas Wiek: 17 Steam_ID: STEAM_0:1:19821912 Staż w CS: 3 Lata Datę rejestracji na forum: 5.04.2012 Link ze statami z game tracker danego serwera: Od kiedy u Nas grasz: gram od ok. 3 miesięcy Powód ubiegania się o Admina: powodem sa cheaterzy ktorzy czesto odwiedzaja war3. Takze denerwujacy sa ludzie np. na 35hp ktorzy nie stosuja sie do zasad ze bron z rtd tylko na 1 runde itd... Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: na serwerze bywam dosyc czesto a adminow niestety nie ma za duzo Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : miesiecznie 20-25 zł pozdrawiam ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Wszystko w miarę ok. Jedynym mankamentem jest to, że jesteś nowy na forum i nie grasz zbyt długo ... Czekam na wypowiedzi innych adminów.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Nie widzę żadnych przeciwwskazań,tylko więcej na forum siedź ;]. ~Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Poudzielaj się na forum, nie wiem pomóż komuś jakoś jak ma problem, napisz poradnik albo coś w tym stylu zareklamuj server a wtedy jak najbardziej tak ;-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Jesli tak to napiszcie dlaczego go popieracie. Jesli nie, napiszcie dlaczego. Ja go nie znam i nie wiem czy mozna mu zaufac lub ewentualnie nadaje sie na admina. Pytania w podaniu to troche malo zeby powiedziec cos o innym graczu. Dlatego tez licze na adminow ktorzy go znaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 (edited) Jestem na TAK znam go bardzo dobrze woła mnie jak tylko jest cziter na War3 ogólnie ogarnięty koleś edit by Ynex : Nie doubluj postów cwaniaczku Edited April 10, 2012 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 nie kojarze jeszcze zbyt wielu ludzi z serwerow wiec sie nie wypowiem w tym wypadku ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 A ja znam gościa i się wypowiem:) Jarzyna nie znasz bo jakoś mijacie się godzinami a ja ostatnimi czasy widzę go bardzo często, pisze jak trzeba zrobić porządek, najpierw się upewni a dopiero później daje znać że jest ktoś do ogarnięcia a nie jak to robią inni... przydatna osoba z kulturą. Czekam na tylko na jakiś skok aktywności na forum:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 5517o0o przecież ja nie pisałem, że go znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Robisz przelew - dostajesz admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 A to ja sobie zamknę //close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts