Wrona Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : VVr ( ) n@ [AMXBANS] Reason : ' Podszywka ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.24.129.60 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole. Witam wszystkich po przerwie Prosił bym o UB ponieważ to grałem autentyczny ja a nie jakaś podszywka. Wiem że admin mógł tak pomyśleć ponieważ zawsze tu grałem na steam, ale od jakiegoś czasu na NS. Otóż już mówię czemu. Po prostu coś mi się w nim popsuło. Kiedy próbuję się zalogować automatycznie sam mi się wyłącza . Nie wiem czemu tak się dzieje. Próbowałem reinstalacji ale nic to nie pomogło ;/ Dlatego się wkurzyłem i ściągnąłem sobie ns i teraz gram na nim, a że ostatnio mam mało czasu na grę w zupełności mi on wystarcza Oczywiście nie zgłaszam tu żadnych uwag czy pretensji, żeby było jasne Proszę tylko o UB. Wszyscy mnie raczej tu znają i na przyszłość niech inni admini każą mi powiedzieć coś przez mikro w celu identyfikacji. Jeśli coś będzie nie tak wtedy proszę banować Z góry thx pozdrawiam VVr()n@ .
Morientes Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Ja również za ub sam wiedziałem że to prawdziwy wrona...
Recommended Posts