Wrona Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : VVr ( ) n@ [AMXBANS] Reason : ' Podszywka ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.24.129.60 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole. Witam wszystkich po przerwie Prosił bym o UB ponieważ to grałem autentyczny ja a nie jakaś podszywka. Wiem że admin mógł tak pomyśleć ponieważ zawsze tu grałem na steam, ale od jakiegoś czasu na NS. Otóż już mówię czemu. Po prostu coś mi się w nim popsuło. Kiedy próbuję się zalogować automatycznie sam mi się wyłącza . Nie wiem czemu tak się dzieje. Próbowałem reinstalacji ale nic to nie pomogło ;/ Dlatego się wkurzyłem i ściągnąłem sobie ns i teraz gram na nim, a że ostatnio mam mało czasu na grę w zupełności mi on wystarcza Oczywiście nie zgłaszam tu żadnych uwag czy pretensji, żeby było jasne Proszę tylko o UB. Wszyscy mnie raczej tu znają i na przyszłość niech inni admini każą mi powiedzieć coś przez mikro w celu identyfikacji. Jeśli coś będzie nie tak wtedy proszę banować Z góry thx pozdrawiam VVr()n@ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Moim zdaniem można dać ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Ja również za ub sam wiedziałem że to prawdziwy wrona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 leci UB;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts