Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Nick na serwerze: DeJwO

Steam:brak(kupuje juz)

Micro:Mam

Coś od siebie: chcialbym miec adam poniewaz jak gram wiele cziterow gra a akurat nie ma adma

Prosze o rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam DeJwO !:eek:

Posted
Nick na serwerze: DeJwO

Steam:brak(kupuje juz)

Micro:Mam

Coś od siebie: chcialbym miec admina ponieważ jak gram wiele cziterow gra a akurat nie ma adma

Prosze o rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam DeJwO !:eek:

Posted

Ja jestem na Nie z takich powodów :

1.Steam brak

2.

Coś od siebie: chcialbym miec adam poniewaz jak gram wiele cziterow gra a akurat nie ma adma
Chłopcze chcesz admina , a złożyć 2 zdań porządnie nie możesz ? Coś o tym ile czasu grasz ? Dobrze by było jakbyś kręcił demka i wrzucał na forum pokazując swoją aktywność .. To takie "chociaż"

3. Zaledwie 2 posty na forum

4.Zarejestrowany 16-04-12 . Zarejestrowałeś się znając życie 30 minut temu złożyłeś podanie i nabiłeś 2 posty w jednym temacie .

Tyle ode mnie :)

Posted

Ja mam Własny serwer znam AMX wszystkie moze nie posiadam steam ale ogarniam adma

Czekam na odpwiedz zastanowcie się jescze warto miec takiego adma jaka ja

Znam Biegacza_OS z TheGames spytajcie sie czy ogarniam czy nie !;)

Posted

Dostałeś już wystarczająco dużo NIE więc można zamkąć temat.Po udzielaj się na forum pokaż że ci zależy na tym admie i kup przedewszystkim steam bo to podstawa.Osobiście też uważam że NIE...

Posted

Jak dla mnie jedyny serwer jaki mógłby powstać to BaseBuilder bo to jest dość ciekawe i takie odmienne . Jest już bf2 , war i dd2 więc ffa zbędne . Coś nowego właśnie typu basebuilder mogłoby powstać

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...