ZexeN Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Nick:ZexeN Wiek:16 Steam ID: STEAM_0:0:45657547 0 00:20 57 0 Staż w cs: 4 lata Datę rejestracji na forum: 11-04-12[niedawno założone]-oczywiście postów bedzie przybywać Link do gametracker:http://www.gametracker.com/player/ZexeN/193.33.177.67:27015/b/ Od kiedy u nas grasz: gram na tym serwerze sporo[okolo 50h przegranych]-gram od mniej więcej grudnia Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Piszę ten post gdyż ten serwer potrzebuje kolejnych adminów,gdyż nie zawsze sa na serwerze.Jest tutaj stosunkowo dużo cziterów I pomagałbym zwalczać graczy uprzykrzających nam wszystkim grę. Jestem zawsze w godzinach popołudniowych. A także w sobote i niedziele rano. Składki:Mam możliwość płacenia raz w miesiacu składki 5-10zl Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) Ja na tak Co do świeżości na forum jestem w stanie uwierzyć że aktywność pójdzie w górę Edited April 18, 2012 by 5517o0o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Wstępnie jestem na tak. Małym minusem jest to, że jesteś świeży na forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Jestem na TAK na pewno się przyda admin bo wiadomo nie zawsze każdy admin ma czas i chęci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Tez jestem na tak. Tylko te godziny.. Troche malo jak od grudnia. Wychodzi ze 5 miesiecy juz grasz i jest nabite 50 h. Czyli mniej wiecej 10 godzin miesiecznie. Juz bardziej nie bede rozkladac Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Ja narazie jestem na nie. Ale staraj się nadal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 pierwszy raz widziany na serwie: 2 luty czas online: 3240min=54h srednio to nie daje nawet 1 godzinny dziennie wiec nie wiem czy taki admin w ogole cos zmieni na serwie bo pewnie gralbys i tak w godzinach gdy inni sa dostepni... ale to moze wina tego ze jeszcze non stop grasz na 2 innych serwerach z pluginem wc3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Co do Twojej opinii bQ się nie zgodzę bo jak nie miałem adma i nie było nikogo po kogo można było napisać to też spieprzałem gdzie indziej. Jest to jedna z przyczyn zapewne niewielkiej ilości przegranych godzin. Sytuacja jednak widzę cały czas się poprawia i coraz więcej porządnych graczy odwiedza naszą sieć. Nawet jeśli pogra godzinę dziennie to dobrze, a na steam jest dostępny dość często więc tutaj też zadanie dla graczy ze steam żeby mieć nas w znajomych i w razie czego pisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 55, zobacz ile my mamy przegranych godzin. Czyli chyba czasem jestesmy ? Jak by mial chociaz 1/4 tego to by bylo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 sry że odświerzam temat ale nie mogłem przebywać w pobliżu kompa bo miałem założonego holtera... A co do admina jestem nie zdecydowany gram prawie zawsze na serwie i nie widziałem cię zbytnio dużo,więc również narazie jestem na nie (postaraj się grać coraz więcej na serwie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZexeN Posted April 26, 2012 Author Report Share Posted April 26, 2012 Witam. Przepraszam ,że odświerzam,ale chcialem sie zapytac czy coś w sprawie tego admina jeszcze sie zmieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Posiedź jeszcze na forum, wczuj się.. A kiedy stwierdzisz, że jesteś już gotowy złóż nowe podanie o admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Raczej nie zmieni sie nic. Z tego co widze to ostatnio grasz ciagle na innym warcrafcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZexeN Posted April 26, 2012 Author Report Share Posted April 26, 2012 To powiedz mi co mam zrobić.Jeżeli tu gra ktos to max 10 osob ,aw tym jakies 2 czity zaraz wszyscy płaaczą ,że czit i wychodzą.Jakbyś nie mial adma i nie mógł banować takich dzieci neo,to uwierz mi ,że też byś omijał taki serwer szerokim łukiem. Dziekuję pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 ale nie starasz się za zbytnio żeby sytuację poprawić... nie chce się popracować trochę... To i nam nie chce się zaakceptować podania. Ja admina nie miałem ale siedziałem na serwerze i kręciłem co się da. Niezawsze miałem rację, czasem oskarżałem niewinnych, ale kilku dzięki mnie złapali. Starałem się pomagać pomimo tego że rzygać mi się chciało jak wchodziłem i widziałem co się dzieje. Siła spokoju nawet z tego co pamiętam pisał jakieś skargi na odpaleńców pomimo tego że na admina chyba nie startował. Jeśli później twoja aktywność ma tak samo wyglądać to ja podziękuję, dopóki nie pokażesz że Ci zależy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 mysle ze moge zamknac temat bo ZeXeN pokazal na forum ze byleby nadrobic zaleglosci na forum ponabijal posty wszedzie gdzie sie dalo i odswiezal tematy sprzed roku, potem na serwie nie grzeszyl aktywnoscia oraz takze nie przyczynil sie do usuniecia cziterow mimo narzekan na nich ( wiem szkoda czasu na demo, lepiej niech czitki graja i psuja gre), aktywnosc na serwie takze sie nei zwiekszyla. proponuje zebys napisal kolejne podanie za jakis czas, byle niezbyt predko 'close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts