kubol Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 1. SS'y Kubol 2.Data : 21.04.2012r 3. Godzina : około 13:40. 4. Nick Admina : Petronas 5.Uzasadnienie : SS'y na forum 6. Treść odwołania: hmm, walnałem pare bań i admin zaczął mnie obserwować. akurat cała sytuacja nie jest wychwycona na ss'ach. przeciwnik wbiegł za skrzynkę i zacząłem skanować. proszę o szybkie rozpatrzenie. I jedna uwaga, jeśli mogę, zamiast uczciwych ludzi banować to admini by ogarnęli ludzi na ns'ach którzy graja na wh lub na aimach.. to perfidnie widać ale oczywiście nikt nic z tym nie robi. pozdro. 7. Dowód uzasadniający odwołanie : http://imageshack.us/gal.php?id=sJakxNTgyd7a3u7N4ODWn6mUpZPUodba4JM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 trzeba sie logowac, zeby ogladnac te ssy.. Czyli nie sprawdze, chyba ze wrzucisz je normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 SSy czyste.. Ub. `Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts