BoomHeadShoot Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 #Data otrzymania bana: 05/07/2012 #Godzina: ok. 20.00 #Nick admina wręczającego:Pisze na ss'ach chyba #Nick gracza zbanowanego: Boom HeadShoot ;* #Uzasadnienie bana: aktywny ban #Linki http://imageshack.us/g/571/dedust20000vr.png/ #Treść odwołania: nie wiem za co ten ban ale ok ss'y wrzucam i lecze na szybkiego unbana P.S szkoda mi tracic kasy aby stracic steama za "czity" SS'y dostalem tylko 3 Pozdrawia Boom HeadShoot :]... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 ok,czyste. Należy się UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomHeadShoot Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 a odbanuje mnie juz ktos czy jeszcze mam czekac :/???... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 `close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts