KoszyK ? Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Nick: KoszyK ? ; D Data: 08/07/12 Mapa: awp_hill0001 Twoje IP: 83.22.232.122 Powód: ssy na forum Link do screenów/demka: http://imageshack.us/gal.php?id=sZeqkszq1tTi0OGTm6OWmunS3JI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Nie mam konta wiec nie obejrze ssow, ale celownik ci za typem za skrzynkami latal jak glupi wiec ode mnie UB nie bedzie. Niech tez inny admin sie wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 SS'y wydają się być czyste, ale admin banujący twierdzi że gracz nie był czysty. Brak UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoszyK ? Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 No tak macie 4 skrzynki a w prawo nic (tam się kierowałem) i nie celujecie już tam przez skrzynkę, a może ktoś tam będzie tak zrobiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 wrzucajcie te ssy normalnie jakoś... sprawa trudna bez dokładnego zbadania ssów więc poproszę od razu ssy spakowane w rar. miałeś dostać je już ode mnie ale nie byłem zbyt przekonany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoszyK ? Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Ale ja nic nie mam, nie miałem i nigdy nie będę miał żadnych czitów. Przecież ss-y są czyste to w czym problem. Czitów nie można i tak ściągać, ponieważ są zablokowone przez ACTA. Ja bardzo lubię ten serwer fajni gracze. Prosze o UnBana. ): Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoszyK ? Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 (edited) To: http://www.speedyshare.com/4GZR7/Ssy.rar nie pisz posta pod postem! Edited July 9, 2012 by Petronas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Ale mnie juz niewiele obchodza te ssy. wiem ze byles na hackach, a poza tym wbiles na serwer bez UB wiec juz na pewno go nie dostaniesz `close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts