DeJwO Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Wymagania na admina !!! *Minimum 15 lat. *Minimum 15 postów *Wysoka kultura na forum i na serwerze. *Doświadczenie w byciu adminem. *Znajomość Amx Mod X *Umiejętność odróżnienia cheata od skilla. *5 reklam obowiązkowych. Wzór Podania : Twój nick: Jak długo grasz na serwerze: Steam: Ile masz lat: Staż w cs: Znajomość amxx: Ile grasz dziennie: Adminowska składka na serwer/y (tak/nie) (sms/przelew): Dlaczego Ja: Czego oczekujesz od nas?: GG: 5 reklam obowiązkowych:
Ha-R-nas Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Twój nick: Ha[R]nas Jak długo grasz na serwerze: 2 tygodnie Steam: brak Ile masz lat: 20 Staż w cs: 3 z przerwami Znajomość amxx: Ile grasz dziennie: jak jjestem w pracy to od 19 do 22 a jak nie jestem w pracy to nawet od 9 doo 17 gdzies tak Adminowska składka na serwer/y (tak/nie) (sms/przelew): tak jezeli pozwoli na to moj portfel heh Dlaczego Ja: bo ja i tyle Czego oczekujesz od nas?: współpracy GG: 9789990 5 reklam obowiązkowych: moge na swój sposób ?
Daniel Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Więc tak,jaka znajomość AMX? I po drugie,wpłacasz kase dostajesz adma na miesiąc,póżniej wpłacasz to kolejny miesiąc,jak nie to wiadomo...No i oczywiście forum,z jednym postem i to z podaniem na adma? Czekam aż coś odpiszesz to pomyśle.
Recommended Posts