Jump to content
TheGames.PL More than games

Skarga od admina na admina...

Daniel
 Share

Recommended Posts

A więc sprawa wygląda następująco. Jestem adminem na thegames od początku 2011 roku, nie przypominam sobie żeby były na mnie jakiekolwiek skargi, od moich banów rzadko kiedy są odwołania, mam bardzo dobry kontakt z graczami, nigdy żaden H@ nie miał do mnie zastrzeżeń. Nagle na the games pojawia sie admin/H@ (niewiadomo skąd a przywileje w amx ma jak H@). Na forum nigdy szanownej pani nie widziałem. Wczoraj gracz napisał na tą panią dwie skargi, jedno odwołanie bo pani go zbanowała bez ss'ów a drugi temat założył z tym jak to nasza pani banuje i za co dokładnie. Jak dla mnie śmiechu warte co ona wyrabia. Wchodzę sobie dziś na server no i widze że nasza nowa pani admin/H@ sobie gra więc pisze do niej żeby się jakoś odniosła do tego co jest na forum bo jak dla mnie te bany są delikatnie mówiąc przeasadzone, na to nasza szanowna koleżanka napisała mi że to ja nie znam regulaminu i zabrała mi admina.

Sam Thermal napisał że np za reklame dajemy warna a jeśli to nieskutkuje dajemy bana pernamentnego. No ale nasza pani admin nawet się nie zastanawiając wyrzuca graczy z banem na zawsze za reklame,za to że ktoś ma staty 7 na 10 z powodem że lami (w tym wypadku także z banem pernamentnym). No ale przecież to ja nie znam według pani admin regulaminu.

Mam nadzieję że admin zostanie mi przywrócony przez któregoś H@ bo uważam że przyczyniłem sie do rozwoju tej sieci.

Z poważaniem Admin Daniel

Popieram Daniela bo uważam że, takie postępowanie jest śmieszne(delikatnie mówiąc). To co powiedział Daniel to absolutna prawda(No może przesadził że się z graczami dobrze komunikuje xD). Gram na The Games już przeszło 2,5 roku i takich sytuacji nie było.Poprosiłbym także o przywrócenie admina Danielowi.Spisuje się na taj pozycji znakomicie(jest zawsze otwarty na pomoc,szybko się pojawia gdy na serwerze coś nie gra).

Z góry dziękuję za rozwiązanie tego problemu.

Dante ^^

PDG|NeVeRSkill

W csa ogólnie gram trzy razy dłużej niż ty na serwerach The Games. Razem z Thermalem (i kilkoma innymi ludźmi) tworzyłem regulaminy, zmiany a także nocami traciliśmy czas na wgrywanie, ulepszanie rzeczy związanych z serwerem, więc nikt nie będzie mi mówił, że nie znam zasad czy też nie wiem co robić na serwerze. Nie gram tylko na jednym nicku steam. Nie masz pojęcia nawet ile rzeczy widzę.

Tylko przez zaledwie godzinę gry z tobą widzę, że łamiesz i nie stosujesz się do co najmniej czterech punktów regulaminu a mianowicie:

1. Pisanie na ogólnym say@.

2. Nie reagowanie na kulturę graczy.

3. Rozpoczynanie glosowań na zmianę mapy - zmiana jej.

4. Udzielanie się pomiędzy zbanowany - admin.

Przez to ze nie znasz zasad i regulaminu obowiązującego admina nie wiesz jakie dawać bany i ich uzasadnienia - bo np co to ma znaczyć ? Gracz banowany kilkakrotnie permem a dajesz mu jakiś czas z dupy ? na tydzień ?

16-12-2012 - 14:00 Tutti-Frutti Daniel reklama (wczoraj) 10080 Minut(y)

i masz więcej takich banów albo "powodów"

Edited by FleeSzzUuu

Heh. Może Thermal wyjaśni coś w tej sprawie. Długo tutaj już nie zaglądałem, ale znam tego głomba i wiem, że regulamin akurat to zna dobrze:). Co do odbierania admina jest to zachowanie dosłownie mówiąc zakompleksionego dzieciaka, który stawia sprawę po swojemu, a tak na prawdę nie posiada żadnych argumentów popierających takie zachowanie. Od takich spraw jest forum. Co do perma za reklamę to ok sam je wrzucam. Bana bez ssów dawać to śmiech na sali. Danielu mógłbyś napisać przynajmniej co to za Pani? Do tego trochę tej skardze brakuje wzoru:P

No to teraz fleszu jasne:) zwracam honor.

A co do reszty. To że napisze na ogólnym say@ np: CELE MAPY to łamanie regulaminu? chyba nie... Kultura graczy, jak jeden gracz obraża drugiego wtedy reaguje banem ale jak ktoś przeklnie to mam go banować? No bez przesady, jak ktoś nie chce słuchać wulgaryzmów sytuacyjnych niech sobie idzie na msze do kościoła. Zmiana map? jak tylko wejde zaraz wszyscy chcą żebym zmienił na dd2...bo często wskakuje de_dust a to jest ONLY DD2, więc wszyscy odrazu chcą zmiany,wtedy robie vote czy zmienic na dd2, jesli wygrywa dd2 to zmieniam. Udzielanie sie pomiedzy zbanowany admin? To normale, skoro znam sytuacje z map to się udzielam, wyrażam swoje poglądy, w tym kraju mam do tego prawo.

A zabieranie admina z powodu braku argumentów? Bez komentarza.

Fleszu ja nie mówię że nia masz racji, ok rozumiem, każdy może coś zrobić źle. Ale skoro uwazałeś że coś robię źle to mogłeś mi napisać na drugi raz zrobiłbym to inaczej, nie bez powodu ty jesteś H@ i super moderatorem a ja adminem. Zalezy mi na tym adminie bo co chwile dostaje info że jest czit czy coś,a chce reagowac na takie sytuacje.

czy naprawdę jesteś taką "tepą szczałą ?" argumenty podałem.

vote jest zabronione, wybrana mapa jest jest grana a nawet jeśli to nie widziałem ani nie słyszałem żeby ktoś chciał zmianę. wszedłeś i od razu vote.

Pisanie an say@ nie spotkałem się z tym żebyś upominał o celach map jedyne co widzę na say'u to "siema" "YO".

"Kultura graczy, jak jeden gracz obraża drugiego wtedy reaguje banem" - a wydaje mi się ze powinieneś najpierw ostrzeżeniem. A jak ktoś przeklina to również się upomina.

"No bez przesady, jak ktoś nie chce słuchać wulgaryzmów sytuacyjnycj niech sobie idzie na msze do kościoła" - no to masz naprawdę podejście jak admin.

Po pierwsze nie bede reagował ostrzeżeniem jak ktoś kogoś jedzie jak tylko się da bo widać że ostrzeżenie nie zadziała. Vote jeszcze nigdy nie zrobiłem bo ktoś nie chciał. Pisanie na say? Nie wiem może przez przypadek bo częstwo pisze na say@ jakies upomnienia i byc moze zrobilem to odruchowo. A te przekleństwa i wulgaryzmy? Wejdź na server i posłuchaj jak często ktoś przeklina,prawie nigdy a jak juz ktos cos powie to sam przeprosi. Nie róbmy szopki tutaj wejdź na steam i tam sobie wiele wyjaśnimy.

regulamin to regulamin a Twoje widzi-misie...

ktoś przeklina obraża to jest ostrzeżenie (słowne albo kick-jeśli kick to musisz wyjaśnić za co dostał jak będzie pytał) jeśli sytuacja się powtarza to dopiero odpowiedni ban czasowy a nie tak jak robisz.

jako admin jesteś znów dodany ale ogarnij się trochę nie twórz własnych zasad tam gdzie są ustalone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...