dante100 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Witam.Postanowiłem stworzyć nietypowy temat. A mianowicie: -Słuchasz rapu ? Dobrze trafiłeś bo tu będziemy pisać i chwalić się własnymi tekstami które będą oceniane w skali 1-5 -Chcesz dowiedzieć się więcej o tym jak powstawały kawałki słynnego 2pac-a,Snoop Dogga a także wielu Polskich raperów ? Tu będziemy o nich pisać. -Hip-Hop to nie tylko rap,graffiti,Dj-ing ale także styl bycia.Przykładowo PDG z którym się utożsamiam.Będziemy mówić o kulturze Hip-Hop-owej. To na razie tyle w tym temacie i o temacie ^^. Hmmm to ja pochwalę się jednym z moich pierwszych tekstów. Oceniajcie i piszcie swoje. Nie bójcie się krytyki ze strony innych bo to pierwszy krok do sukcesu ^^ Eyo siema wita Cię wetaran rapu Dante w-k bragga gra tu GURAL rapu mym sensei więc chołd mu składać czym prędzej powiem więcej, uczę się od niego Ale mam własny styl i roz*****alam nim kolego Jestem twardy jak **** po dawce wiagry Jak PIH-u jadę z tematem i jak On wiem kto jest prawdziwym bratem A nie fałszywym kolegom Szczerze nie nawidzę tego I wiem że szybko polegną Na tym polu walki Bo tylko wytrwali palą mic-i Jak Peja rozpowszechniam SLU Mimo iż jestem z PDG crew Znów pizgam jak jebnięty mijając zakręty Po drodzę dzieląc skrety A Ty nie bądz taki nadęty Jak u Fokusa powierzchnie tnące Tu bity są szybkie i gorące I nie jestem z tych co naśladują innych Kto tak robi spadnie w dół i sam sobie winny Ale hola swoje wady też mam I tego wcale nie ukrywam Brak mi skromności I do tego cierpiliwości Za to mam w **** uczciwości Bo jestem Prawdziwy Dla Gry Więc jadę dalej z rapem tym Bo to jest mój atak bragga Wciąż trwa moja saga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Myślę że kolega wpadł na bardzo dobry pomysł. W końcu jest to forum wielotematyczne. Nasi gracze poza tym że uwielbiają grać w cs'a zapewne mają inne zainteresowania, być może jest to rap i oni także podzielą się z nami swoimi pomysłami. Co do samego tekstu który jest pierwszy na naszym forum i tu brawo za odwage dla użytkownika, jest życiowy i jeżeli inni uzytkownicy będą trzymali ten poziom ten temat daleko zajdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Jak trafimy na wioche to bedzie warn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 hahaha ale by było... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dante100 Posted April 19, 2013 Author Report Share Posted April 19, 2013 Nowy tekst mamy ^^ długo nie było bo na The Games w ogóle nie bywałem. Tekst bazuje na niestety prawdziwym zdarzeniu . Oto historia pewnej miłość która od początku nie miała przyszłości Dlaczego ? Uczucie po jednej stronie Bo tylko on w miłości tonie To była miłość od pierwszego wejrzenia Uśmiech.Wymienione spojrzenia. To oni przyjaciele Lecz dla Niego znaczyła wiele Pierwszy krok powiedział "kocham Cię bo bez Ciebie mi źle" On nie potrafił bez niej żyć Lecz ona nie chciała z nim być W jego sercu pękła cienka nić Poczuł chłód widział mrok Słowa jak włócznia przeszyła mu bok Znów został tylko przyjacielem Nic nie znaczącym zerem Chciał zapomnieć a pamiętał jak nigdy Myśląc na zrobieniu sobie krzywdy Zastawiał się dlaczego Miłość zostawia go samego Uczucia na kartki przelewa i swój zeszyt łzami zalewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts