Wrona Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Nick: Wrona Wiek:16 niedługo 17 Znajomość AMXX:9/10 STEAM: Posiadam Staż: tak ok 3 lat Dlaczego ja?: Ponieważ bardzo często gram na tym serwie i nie chce mi się za każdym razem kiedy jest czit na serwie wzywac admina chciał bym sam działac i pomóc dzięki temu serwerowi:) Kontakt:steam , gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Czesc, grasz na bf2 dlugo, jak widze czesto. Zachowujesz sie ok. Wg mnie moznaby Ci zaufac, poczekam na opinie reszty adminów. pzdr paczek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Postów 2 Zanim cokolwiek przydzielać proponowałbym o trochę udzielanie się na forum. Pomoc w łapaniu cheaterów łamaczy regulaminu (jakieś "czytelne" ss'y, dema). Jakiś udział, reklamacja, cokolwiek ważne jest to co włożysz nie będąc adminem i będąc jeśli taka możliwość zostanie przed Tobą rzekomo otwarta. Uważam, że można jeszcze trochę poczekać byś mógł trochę udzielić się na forum, cierpliwość to ważna rzecz a adminom to bardzo się przydaje. Tyle ode mnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 Powiem tak co do pomocy w łapaniu czitów to uważam że trochę pomagałem spytajcie się one shota (zdaje się waszego tutejszego H@) że bardzo często do niego pisałem jak nie było adma a jak był czit po drugie na forum jestem od niedawna więc nie mam jeszcze niewiadomo ilu tych postów ale odrazu zaznaczam że nie zamierzam wchodzic na niego więcej jak 1 raz dziennie ale jeśli juz wejdę i jakis temat mie zaciekawi to się wypowiem, co do reklamy to juz od kilku dni w opisie steam mam ip waszego serwera i zaznaczę ze znajomych mam wielu a admina chciał bym dostac bo często jest jakiś czit na serwie a z kolei nie ma admina Ale decyzję pozostawiam wam proszę tylko o to żeby była w miarę szybka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Rozumiem Twoje położenie i jestem pewien, że Wujek weźmie pod uwagę to, że powiadamiałeś go o cheatach. Chciałem tylko zaznaczyć, że jeśli każdy by wchodził raz dziennie na forum to raczej mało kiedy byłoby odwiedzane. Tak jak w tej chwili chcesz o szybką reakcje a ludziom nie chce się wchodzić na forum bo nie wiele się dzieje. Druga sprawa, może i dobrze, że powiadamiasz Wujka, jednak dla mnie zawracanie głowy cheatami to coś zupełnie innego, od tego są inni admini a czas H@ jest bardzo cenny i staram mu się go nie zabierać. Proponowałbym dodać innych adminów i ich powiadamiać np. Taczka, Shocera, Mteuszka czy kogoś innego z aktywniejszych, bo jak widzisz Wujek ma bardzo wiele na głowie a po to są admini by im takie sprawy zostawiać, z resztą po to tutaj jesteś by dostać admina. Pozdrawiam Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Jak dla mnie obaj jesteście spaleni. Jak i jeden tak i drugi przeklinaliście na serwerze a to także łamanie regulaminu. A co gorsza Jeden przeklinał do mnie wrzucając mi a drugi w mojej obecności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 dobra ok jeśli to takie ważne to będę odwiedzał forum częściej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Na servie bf2 jestes juz od dosc dawna. Grasz czesto. Wak wgl spoko jestes. Jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts