Daniel Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) Na początku myślałem, że to dużo trudniejsze a teraz zajmuje mi to około minuty. No więc tak. Jeżeli chcesz zrobić własne logo postępuj według mojej instrukcji: 1) Stwórz lub pobierz obrazek, który Cię interesuje 2) Pobierz program Halflife Logo Creator (polecam z chomikuj ponieważ program działa bardzo płynnie) 3) Uruchom program Halflife Logo Creator 4) Po jego uruchomieniu w lewym górnym rogu naciśnij na "OPEN" 5) Znajdź swój obraz i go otwórz 6) Następnie naciśnij na "AUTOSIZE" w celu ustawienie właściwego rozmiaru 7) Teraz w celu zapisania zaznacz w lewym dolnym rogu "SAVE IT TO" a następnie kliknij na trzy kropki "..." 8) Swój obraz zapisz w folderze z CS 1.6 "cstrike" lub w "cstrike_polish" 9) Na zakończenie naciśnij na "Make WAD" i "OK" 10) CIESZ SIĘ SWOIM LOGO W CS 1.6 :) TheGames pozdrawia i zaprasza na servery !!! Edited March 29, 2013 by Daniel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts